Dan före dan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (192.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Philomène Grandin
Utgivningsdatum
2019-10-18
Förlag
Lavender Lit
SAB
Hc
ISBN
9789187879616

Dan före dan Ljudbok

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-18

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En juldoftande berättelse om vänskap.

Det är slutet av november och Sigrid är på väg hem för att överraska sin familj efter en längre utlandsvistelse. Mer än något annat ser hon fram emot att få fira jul i stugan i Hälsingland. Men det visar sig att familjen har gjort upp andra planer, eftersom de trodde att Sigrid skulle bli kvar i Wien över jul. Inte ens barndomsbästisen Nina har tid att ses. Sigrid är utom sig, men försöker till sist göra det bästa av situationen. Hur svårt kan det vara att hitta någon att fira jul med egentligen? En internetdejt kanske?

Sigrid ger sig i kast med att skapa den perfekta julen i Hälsingestugan. Men allt går inte som hon har tänkt sig, särskilt inte när hon håller på att bränna ner hela stugan och räddas av den vresiga granntanten och hennes skälliga lilla hund.

Dan före dan är en juldoftande berättelse om vänskap och varför det är okej att känna sig lite ensam ibland. Den utspelar sig i ett krispigt Stockholm och bland snötäckta Hälsingeskogar.

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dan före dan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förutsägbar
    Stålis, 9 december 2019

    Förutsägbar feelgod som släpper massa lösa trådar. Lyssna om du inte hittar något bättre...

  2. Underbar och härlig!
    -, 19 oktober 2019

    Så himla fin och varm berättelse. Ger härlig vinterkänsla och jag tycker jättemycket om karaktärerna (särskilt Sigrid). Rekommenderas!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Felicia Welander