Evvie Drake börjar om (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (273.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2020-01-29
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789187879661
Evvie Drake börjar om (ljudbok)

Evvie Drake börjar om (ljudbok)

(48 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-29

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En roman full av värme, humor och romantik, med karaktärer som man kommer att minnas länge.

I en sömnig kuststad i Maine bor den unga nyblivna änkan Eveleth "Evvie" Drake ensam i sitt smärtsamt tomma, stora hus. Det har gått ett år sedan hennes make Tim dog i en bilolycka och Evvie lämnar knappt huset. Alla i staden tror att det är sorgen som får henne att stanna hemma och Evvie avslöjar inte sanningen, inte ens för sin bästa vän Andy.

Samtidigt i New York kämpar Dean Tenney, tidigare professionell basebollspelare och Andys barndomsvän, med varje idrottares värsta mardröm: han kan inte längre leverera på planen och han vet inte varför. Så när en mediestorm blåser upp och Andy erbjuder Dean att komma till Maine, verkar det som den perfekta tillflyktsorten.

När Dean flyttar in i en lägenhet i Evvies hus ingår de en pakt: Dean frågar inte om Evvies man och Evvie frågar inte om Deans bekymmer. Regler har dock den lustiga benägenheten att brytas, och det som började som en oväntad vänskap övergår snart i något mer. Men för att gå vidare måste de båda göra upp med sitt förflutna och avslöja hemligheterna de burit på så länge.

"Helt perfekt feelgood-läsning"
SVT Gokväll
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Evvie Drake börjar om. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Småmysig bok
  -, 9 november 2020

  Småmysig- men inte speciellt mycket spänning eller intriger. Kändes.. verklig på något vis. Inte alldeles överdriven.

 2. Mys
  Lulle, 19 februari 2020

  Härlig bok ,fantastisk uppläsare

 3. Helt underbar!
  -, 29 januari 2020

  Otroligt mysig roman! Jag tyckte så väldigt mycket om karaktärerna och småstadsmiljön. Evvie var en fin bekantskap och jag tyckte att hennes och Andys vänskap kändes så fin och äkta också. Och så Dean förstås. Rekommenderar verkligen denna bok! Jättebra uppläst.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linda Holmes

 • Evvie Drake Starts Over

  Linda Holmes

  'I guzzled it up' -- Pandora Sykes, THE HIGH LOW SHOW 'A quirky, sweet, and splendid story of a woman coming into her own . . . an absolute delight' -- Taylor Jenkins Reid, author of DAISY JONES AND THE SIX and THE SEVEN HUSBANDS OF EVELYN HUGO 'C...

 • Unjust Enrichment

  Linda Holmes

  The use of American POW's as slave labor by Japanese companies is the great unresolved issue of the Second World War in the Pacific. Unjust Enrichment provides a forum for American servicemen to tell their own stories, while Linda Holmes gives the...