Konverteringsoptimering (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2015-06-18
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Mårtensson, Benny (form)
Dimensioner
220 x 140 x 10 mm
Vikt
247 g
ISBN
9789187905001
Konverteringsoptimering (häftad)

Konverteringsoptimering

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-06-18

Slutsåld

I "Konverteringsoptimering" förklaras på ett koncist och lättillgängligt sätt hur du som webbplatsägare både kan öka din vinst och förbättra besökarnas helhetsupplevelse av din sajt genom att arbeta med konverteringsoptimering. En konvertering, målomvandling, sker när dina besökare gör det du önskar på din webbplats. Det handlar ofta om ett köp, men det kan också röra sig om att till exempel ladda ner ett produktblad eller att anmäla sig till ett nyhetsbrev.

I boken förklaras hur du genom att mäta, analysera, testa och förbättra med enkla medel kan öka konverteringsgraden, och alltså få fler kunder till din webbplats. I takt med att nya användarvänliga webbaserade program utvecklats så har dessutom konverteringsarbetet blivit allt lättare. Med hjälp av onlinetjänster som Optimizely och Visual Website Optimizer kan även mindre sajtägare och e-handlare nu testa sina hypoteser och mäta utfallet utan att spendera en förmögenhet.

Jacob Jarnvall är expert på konverteringsoptimering. De senaste åren har han hjälpt allt från stora försäkringsbolag till mindre e-handlare med att förbättra sin konvertering.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konverteringsoptimering. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow-känsla! Precis vad jag behövde!
    Benny Forsberg, 22 oktober 2015

    Trodde att konverteringsoptimering bara handlade om att förstå knepiga analytik-verktyg och göra A/B-tester. Blev tipsad om boken av en webbpolare. Nu har en helt ny värld av möjligheter öppnat sig. Jacob Jarnvall beskriver på ett enkelt vis hur man som webbplatsägare (både retail och B2B) kan göra det lättare för besökare att stanna kvar på sin sajt och få dom att göra det man vill. Grymt tydligt och bra! Rekommenderas för alla som vill få en första glimt av vad konverteringsoptimering är.

Visa alla 1 recensioner