Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
259
Utgivningsdatum
2018-03-20
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lindkvist, Patrik (form)
Illustratör/Fotograf
Jonny Hallberg, Johanna Kallin
Dimensioner
210 x 180 x 20 mm
Vikt
492 g
SAB
Qba
ISBN
9789187905988
Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare (häftad)

Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare

Häftad,  Svenska, 2018-03-20
319

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Stolta kunder stärker varumärket! Ett starkt och positivt laddat varumärke har blivit en allt mer avgörande konkurrensfaktor. När alla vill ha uppmärksamhet krävs en unik profil för att sticka ut och attrahera kunder, samarbetspartners och medarbetare. En profil som ni bygger medvetet och laddar med ett äkta samhällsengagemang. Människor röstar nämligen med hjärtat och väljer de företag som bryr sig på riktigt. Det gäller att hitta sin SSP (Sustainable Selling Point).

Med den här handboken som inspiration och guide kan ni steg för steg integrera de globala målen för hållbarhet i er affär och bygga ert goda varumärke. För att lyckas gäller det att göra kunden överraskat nöjd på alla plan, att se över verksamhetens alla delar. I modellen 5Vtill5P visar Pia Anderson hur ni i tio steg kan arbeta med varumärkes- och affärsutveckling, CSR och digitalisering, i en och samma process. Så att ni effektivt och i 360° kan stärka er konkurrenskraft, så att era kunder blir era bästa säljare.

PIA ANDERSON har 25 års bred erfarenhet av affärsutveckling som bygger varumärket. Efter många år på olika reklambyråer och som ledare i varumärkesbyggande processer, driver hon sedan några år tillbaka egen verksamhet som hjälper kunder att medvetet och hållbart bygga det goda varumärket. Pia är också en flitigt anlitad föreläsare, varumärkesledare och utbildare. Detta är hennes andra bok.

 

Sagt om boken:

"Jag är övertygad om att det är visionen som är nyckeln till framgång. Det är visionen som medarbetarna och kunderna följer, men den måste vara hållbar. Pias bok har varit till stor hjälp i mina funderingar kring vårt eget visionsarbete. Läs den! Magnus Axelid, grundare, ägare och vd, Relation AB
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygg det goda varumärket : så blir kunden er bästa säljare
  2. +
  3. Donutekonomi : sju principer för en framtida ekonomi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Donutekonomi : sju principer för en framtida ek... av Kate Raworth (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »