Om du bara vågar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2018-09-17
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
195 x 140 x 22 mm
Vikt
379 g
SAB
Hc
ISBN
9789188097811
Om du bara vågar (kartonnage)

Om du bara vågar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2018-09-17
119
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mia har hjälpligt återhämtat sig från utmattningsdepressionen och tycker att jobbet fungerar bättre. Nya möjligheter till utveckling finns, om hon bara vågar säga ja.

Privatlivet däremot är sämre än någonsin. Mia vet att hennes beslut att skiljas är det enda möjliga, men Torbjörn och dottern Frida håller inte med. Bästa väninnan Serena som brukar stötta,har egna problem att brottas med. Mia känner sig ensam och tänker ofta på kurskamraten Ola även om hon tror att det är utsiktslöst.

"Om du bara vågar"handlar om våndan av separation, oro för att exmannen dricker väl mycket och för att förlora kontakten med dottern. Men också om att resa sig efter att ha gått in i väggen, att våga möta rädslan för att vara ensam och att våga ta för sig av livet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om du bara vågar
  2. +
  3. Det enda du behöver

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det enda du behöver av Sylvia Lidén Nordlund (kartonnage).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om du bara vågar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig feelgood med djup
    Kaffeläsaren, 30 oktober 2018

    Om du bara vågar är den fristående fortsättningen på Allt det du måste. Allt det du måste är en bok som tyckte jag mycket om. I Om du bara vågar får vi följa Mia som kommit tillbaka till arbetet som förskollärare efter en period av utbrändhet. Berättelsen om Mia fängslar, jag känner med henne och blir både glad och upprörd för hennes skull. Det är stor dos igenkänning i boken med alla åsikter som släkten har om allt Mia tar sig för. Påminner en del om min egen släkt.. Den här är liksom föreg... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sylvia Lidén Nordlund