Föräldraboken om adhd (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2016-08-17
Upplaga
2
Förlag
Gothia Fortbildning AB
Originaltitel
Föräldraboken om adhd
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
310 g
SAB
Ohfh
ISBN
9789188099648
Föräldraboken om adhd (häftad)

Föräldraboken om adhd

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-08-17
261
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Som förälder till ett barn eller en tonåring med adhd måste du kämpa och använda mer energi än andra föräldrar för att få tillvaron att fungera. Det som verkar lätt och självklart för andra föräldrar ställer stora krav på dig med tålamod, planering och konflikthantering.
Den här boken är skriven till dig som har ett barn eller en tonåring med adhd. Grundtanken är att ökad kunskap om adhd gör det lättare för dig att förstå och stödja ditt barn. Du får många värdefulla tips på olika sätt att lösa problem och hur det kan bli lättare att hantera vardagen. Sträckläs boken eller dyk ner i ett kapitel om något specifikt som du behöver stöd i just nu. Områden som tas upp är alla former av adhd, adhd i olika åldrar, skolgång, medicinering, fritid,
mat- och sovvanor, relationer, känslor, och mycket mer. Boken avslutas med en framåtblick - hur det är att bli vuxen med adhd.

Lena Westholm är leg. psykolog med lång erfarenhet av att arbeta med barn och unga med adhd. I dag arbetar hon på ADHD-center inom Habilitering och Hälsa i Stockholms läns landsting.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Föräldraboken om adhd
  2. +
  3. Hjälp! Mitt barn har adhd : konsten att leda dig själv i en utmanande vardag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjälp! Mitt barn har adhd : konsten att leda di... av Jill Nyqvist (häftad).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Föräldraboken om adhd. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst bra handbok
    Pethra KZ, 2 mars 2017

    Mycket bra och lättläst bok om vardagsproblem för barn med olika diagnoser. Exempel tagna från verkligheten som man lätt kan ta till sig. Eftersom det tas upp olika dilemman så känner man igen sig vad som känns relevant för ens egna barn. Skriven på ett lätt sätt och inte så uppstyltat med krångliga ord och byråkrat svenska.

Visa alla 1 recensioner