Fjällvandrarens trollguide (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2017-10-01
Upplaga
1
Förlag
Ades Media
Originaltitel
Fjällvandrarens trollguide
Dimensioner
285 x 228 x 10 mm
Vikt
605 g
SAB
Hc,G.0971
ISBN
9789188131188
Fjällvandrarens trollguide (inbunden)

Fjällvandrarens trollguide

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-10-01
229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Umgås du med planer på att fjällvandra i sommar? Då är detta boken som måste följa med i packningen! Här presenteras flertalet av de troll och oknytt som du kan stöta på i fjällen. Dessa växter, djur och
varelser förekommer inte i den vanliga litteraturen om fjällens flora och fauna. Dina chanser att klara din fjälltur med hälsan i behåll ökar dessutom kraftigt om du tagit del av innehållet i denna skrift.

Här ges inga rekommendationer om att inte glömma understället, nej här får du till exempel tips om hur du undflyr dödens käftar när du stirrar den trehövdade farsoten från Låkkta i vitögonen.

Glöm inte heller den folkbildande aspekten. Tänk bara att kunna läsa på om Gormtrollens och Parabolgnomernas egenheter, för att sedan, under din fjällresa, stöta på dom i deras naturliga habitat.

Lycka till på fjällvandringen! Och se upp med Tarmvredsmurklan...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fjällvandrarens trollguide. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fjällens hemligheter
    kelly, 7 maj 2018

    Trevligt läsa om varelser man själv inte lyckats upptäcka under vistelse i fjällvärlden. Kanske nästa gång ? Mycket fina illustrativa teckningar.

Visa alla 1 recensioner