Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
366
Utgivningsdatum
2016-04-15
Upplaga
1
Förlag
Southside Stories
Medarbetare
Berglin, Lotta (form)
Illustratör/Fotograf
Sara Woodrow
Dimensioner
216 x 155 x 15 mm
Vikt
537 g
ISBN
9789188153319
Get digital or die trying (inbunden)

Get digital or die trying

(8 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-04-15
308
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Get digital or die trying Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vi lever i en tid då digitalisering är viktigare än någonsin, och transformationen mot ett digitalt samhälle märks tydligt inom de flesta företag och organisationer. Vi kan
sammanfatta den digitala transformationen med följande tre sanningar:
Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras
Allt som digitaliseras kan kopieras
Allt som kopieras sjunker i värde
Fler och fler branscher upplever detta, från tidningshusen till detaljhandeln, banker och konsulter. Digitaliseringen kommer att påverka allt vi vet, men frågan är hur man förhåller sig till det. Det gäller att följa med, utvecklas och återuppfinna sig själv och sin affärsidé för att ha en chans att överleva. Och det kan lätt kännas överväldigande.

I Get digital or die trying får du konkreta verktyg för att kunna ta dig och ditt företag genom den digitala transformationen. Det är en bok som fokuserar på HUR du genomför både en yttre och en inre digitalisering. Den utbildar dig även i digitalt ledarskap och visar på hur du optimerar din digitala marknadsföring för att möta
nya kundbehov. Det är en digital handbok som varje företagsledare behöver för att ta sig an och fullfölja sin digital resa. Är du redo för utmaningen?

Lets Get digital!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Get digital or die trying
 2. +
 3. Erik Paulsson : superentreprenören

De som köpt den här boken har ofta också köpt Erik Paulsson : superentreprenören av Lasse Mauritzson (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Get digital or die trying. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En viktig och högaktuell bok
  Alette Sörensen, 20 oktober 2016

  Boken förklarar digitaliseringen och hur man förhåller sig till den på ett mycket tydligt och inspirerande sätt. Jag uppskattar att författarna är generösa med exempel och ger konkreta råd som är lätta att ta till sig och som går att applicera i arbetslivet. Jag har både sträckläst boken och sedan återkommande använt den som en handbok för digital marknadsföring och ledarskap. Författarna beskriver digitaliseringens allvar och aktualitet utan att nedvärdera betydelsen av det mänskliga, utan snarare ger det mänskliga ett ökat värde.

 2. Get digital
  Fredrik Jutnäs, 18 oktober 2016

  Jag vill rekommendera dig att läsa GET DIGITAL av Arash Gilan och Jonas Hammarberg. En reseskildring med förändring som medel för att nå en digitaliserad organisation. Från Veta till att Göra. På min NPS-skala får den 9 av 10.

 3. Läsvärd! Rekommenderas för alla!
  Maria, 18 oktober 2016

  Vill du lära dig mer om digitalisering och hur du kan jobba med det bör du läsa denna boken! Mycket bra!

 4. Värd att läsa!
  Malin Avalon Engquist, 18 oktober 2016

  En bok som bidrar till en bra och övergripande bild och förståelse kring hur företag kan förhålla sig till digitalisering. En ögonöppnare för många företag att både förstå samhällsutveckling, och också hur viktigt att inte "die trying". Det är ett måste, för att överleva! En bok som omfattar både "vad" OCH "hur"
  Värd att läsa!

 5. En given följeslagare i mitt chefsskap 2016.
  Daniel Severin, 17 oktober 2016

  En riktigt bra bok med mängder av konkreta och handfasta tips på hur jag kan ta mitt ledarskap till nästa nivå i och med att digitaliseringen påverkar allt och alla i dagens samhälle.

  Jag gillar författarnas uppdelning med att prata om den inre och yttre digitaliseringen och det är uppenbart att Arash Gilan och Jonas Hammarberg kompletterar varandra på ett strålande sätt. Jag gillar människor som har passion för saker och det framstår med all tydlighet att författarna besitter både ... Läs hela recensionen

 6. Varning för populism!
  Damir Radoncic, 15 oktober 2016

  Varning för populism! Denna bok tar upp managementteorier som universitetsstudenter lär sig första året i skolan och paketerar om det som nyskapande och nytänkande. Den "empiri" de har med är likt strössel på en tårta bara till för att validera deras ovetenskapliga påståenden. Googla fram seriös litteratur av seriösa forskare inom ämnet - materialet är oftast gratis och granskat av oberoende experter.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna