Thule (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-23
Förlag
Catoblepas förlag
Medarbetare
Ojala (form)
Dimensioner
220 x 140 x 16 mm
Vikt
373 g
ISBN
9789188183002
Thule (häftad)

Thule

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-09-23
149
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Thule Kan levereras innan julafton
Thule är berättelsen om den rotlöse Trase Orm. Som litet barn hittas han ensam i en by där pesten dragit fram. Vem han är, är det ingen som vet. Han växer upp i en fosterfamilj, men händelser som han inte verkar råda över för honom snart därifrån och vidare ut på långväga resor till okända länder.

I världen omkring honom pågår ett maktspel som inte ens de som spelar med alltid förstår till fullo. Trase dras med mer än han någonsin kunnat ana. Han sökte ett hem och en frid, men nornorna som väver livets väv tycks beslutat något annat.

Thule är en berättelse om rå makt, liderlig kättja och blod fläckat stål, men också en berättelse om magiska världar, heder och kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Thule
 2. +
 3. Röd gryning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Röd gryning av Anders Amneus (häftad).

Köp båda 2 för 275 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Thule. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intresserar inte
  Kai Virihaur, 12 september 2017

  Har inte orkat läsa hela, då intrigen verkar lovande men skrivsättet känns oinspirerat. Man blir inte intresserad av hur det ska gå.

 2. Årets mest spännande bok!
  Susanne Stenhammar, 2 januari 2016

  "Årets bästa bok. För tankarna till Frans G. Bengtssons bok Röde Orm. Det här är en oerhört spännande historia. När jag närmade mig slutet av boken, sög jag på varje ord, för jag ville inte att den skulle ta slut. Sen ville jag läsa en fortsättning. Det här är en bra och spännande historia om makt och kärlek, en bok jag skulle vilja se som film - ser den redan framför mig. En riktigt bra film.
  Jag läser mycket. I år finns det två böcker som betytt verkligt mycket för mig, den ena var en ... Läs hela recensionen

 3. En realistisk saga om maktstrukturer
  Erik, 2 januari 2016

  Jag tycker boken var en bra sådan med en gripande historia, men dess sanna charm är informationen om verkliga strukturer, gömd i en "fiktion". Det är den mest realistiska fatasybok jag läst, men den är också nyskapande på det sättet att den är jämställd på ett sätt man sällan ser, vilket bidrar till realismen i boken.

 4. En magisk resa in tidlös plats, eller platslös tid
  Mathias Hermansson, 27 november 2015

  Intressant och spännande bok som öppnade alla sinnen... En magisk resa till en mytisk tid, som tog slut alldeles för snabbt!

 5. En riktig sidvändare
  Annette Karlström, 14 november 2015

  Den häftiga känslan av att gå och längta efter varje litet tillfälle att få krypa upp i soffhörnet och få öppna boken och läsa infann sig snabbt. Anders Amnéus beskriver allt så levande och färgrikt så det kändes nästan som man själv stod vid sidan av och fick uppleva allt tillsammans med Trase Orm och de andra. "Ibland går trådarna i livets väv in i varandra och tar andra vägar än vad man först trott" Och så är det sannerligen för Trase Orm i A.A fantasyberättelse Thule. För händelser hann e... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anders Amnéus

 • Allt du behöver veta om Varumärken

  Anders Amnéus

  Vad är ett varumärke, och vad är det bra för? Varumärken handlar om att göra sig märkvärdig - för att särskilja sig ifrån andra och märkas. Det är den korta förklaringen. Vill du veta mer ska du definitivt läsa den här boken. Allt du behöver veta ...