Vackra kyrkor jag besökt och de fruktansvärda väsen jag där mött (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2016-04-29
Upplaga
1
Förlag
Swedish Zombie
Illustratör/Fotograf
Lars Krantz
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
310 g
SAB
Hc
ISBN
9789188185167

Vackra kyrkor jag besökt och de fruktansvärda väsen jag där mött

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2016-04-29
93
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vackra kyrkor jag besökt utspelar sig i Sverige idag, och handlar om Valdemar Aurelius, väktare och väsenjägare. Alla de gamla nordiska sagorna och myterna är sanna, och dess varelser och väsen lever bland oss, strax utanför vårt synfält, i och omkring landets vackra kyrkor. Det är Valdemar som håller ordning på dem. Nu måste Valdemar möta ondskan på två flanker: han finner inte bara att det är något stort i görningen i denna övernaturliga värld parallell med vår - han får dessutom diagnosen cancer. Kommer två strider att bli en för mycket?
"Vacker, vemodig och väl berättad debutbok."
- Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vackra kyrkor jag besökt och de fruktansvärda väsen jag där mött. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otippad
    Susanne Salomonsson, 17 mars 2022

    Jag förstår inte riktigt vem målgruppen är. Huvudkaraktären är en cancersjuk man förbi medelåldern, men han bekämpar övernaturliga väsen såsom troll och vampyrer. Samtidigt blir det lite bisarrt när allting utspelar sig i Sverige. Med det sagt är boken fortfarande välskriven och kanske är det bara kombinationen av ovannämnda saker som är lite ovan för mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johannes Pinter