Stockholmspesten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2018-07-05
Förlag
Swedish Zombie
Dimensioner
215 x 150 x 15 mm
Vikt
471 g
SAB
Hc
ISBN
9789188185471
Stockholmspesten (häftad)

Stockholmspesten

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-07-05
171
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Stockholm plågas av ständiga strömavbrott, vattnet har surnat och lokaltrafiken är utslagen. Det ryktas om att något finns nere i tunnelbanesystemets svarta gångar som sträcker sig under hela staden, och i jorden under stockholmarnas fötter gror något fruktansvärt. Det ryktas om en smitta som har börjat infektera människorna. Om nätterna sänder en okänd radiostation kodade meddelanden. I ett surrealistiskt rum i berget under Södersjukhuset fraktar mystiska väsen hundratals döda människor - de ska få ett nytt syfte i Stockholm. Långsamt börjar staden förlora sitt grepp om en vardag som blir allt mer skrämmande och mardrömslik. Elin, Martin och Annelie hör till de tusentals som bestämmer sig för att stanna kvar i den angripna staden, ett beslut de flesta kommer att ångra innan vintern är över.

"Sofia Albertsson är mörkrets drottning som låter våra svartblanka mardrömmar komma till liv i verklighetens krackeleringar."
- Johannes Pinter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stockholmspesten
  2. +
  3. Rötmånad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rötmånad av Johanna Glembo (häftad).

Köp båda 2 för 342 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stockholmspesten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Långsamt obehag
    S (Gbg), 7 oktober 2018

    Författaren målar upp en bild av händelseförloppet och omgivningen på ett sätt som gör att man som läsare verkligen känner att man är där, att man är med. En underliggande obehagskänsla är ständigt närvarande, paniken ligger och pyr någonstans men bryter inte ut. Man känner en frustration över det gradvis sönderfallande samhället och vill hela tiden veta mer om vad det är som egentligen pågår. Personligen hade jag gärna sett mer av det men tror inte att det är det som är poängen. Vågar man hoppas på en forsättning..?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Albertsson