Massor av pocketfynd
Stockholmspesten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2018-07-05
Förlag
Swedish Zombie
Dimensioner
215 x 150 x 15 mm
Vikt
471 g
ISBN
9789188185471
Stockholmspesten (häftad)

Stockholmspesten

Häftad Svenska, 2018-07-05
170
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Stockholm plågas av ständiga strömavbrott, vattnet har surnat och lokaltrafiken är utslagen. Det ryktas om att något finns nere i tunnelbanesystemets svarta gångar som sträcker sig under hela staden, och i jorden under stockholmarnas fötter gror något fruktansvärt. Det ryktas om en smitta som har börjat infektera människorna. Om nätterna sänder en okänd radiostation kodade meddelanden. I ett surrealistiskt rum i berget under Södersjukhuset fraktar mystiska väsen hundratals döda människor - de ska få ett nytt syfte i Stockholm. Långsamt börjar staden förlora sitt grepp om en vardag som blir allt mer skrämmande och mardrömslik. Elin, Martin och Annelie hör till de tusentals som bestämmer sig för att stanna kvar i den angripna staden, ett beslut de flesta kommer att ångra innan vintern är över.
"Sofia Albertsson är mörkrets drottning som låter våra svartblanka mardrömmar komma till liv i verklighetens krackeleringar."
- Johannes Pinter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stockholmspesten
  2. +
  3. 13 svarta sagor

De som köpt den här boken har ofta också köpt 13 svarta sagor av Eva Holmquist, Ida Tellestedt, Johan Grindsäter, Christina Nordlander, Alexandra Nero (häftad).

Köp båda 2 för 299 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Albertsson

Bloggat om Stockholmspesten