Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 13)
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2022-12-01
Förlag
Pub Lic
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
460 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789188307286
Illegalisten (häftad)

Illegalisten

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-12-01
242
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur väl känner du din granne?

Den numer pensionerade KSI-agenten Anton Modin har tröttnat på alla skriverier om kriget i Ukraina. Det gör honom illa till mods. En solig försommardag får han, av förre Säpochefen, veta att det finns ett allvarligt hot mot det svenska samhället. Sovande spioner, så kallade illegalister, döljer sig mitt bland oss. De pratar svenska, dansar runt midsommarstången och vinkar glatt när vi möter dem på gatan, men kan när som helst aktiveras, med syfte att skada Sveriges infrastruktur.
Inledningsvis tror Modin att det är en överdrift, men när förre Säpochefen avlider på ett mystiskt sätt dras han in i en farlig jakt. Han inser att regeringen mörklägger att Ryssland infiltrerat flera myndigheter och att det svenska folket snart kan utsättas för samma tortyr som det ukrainska. Han måste hitta och likvidera spionerna. Snart befinner han sig mitt i ett dödligt spel, där han riskerar att bli nästa offer.

ANDERS JALLAI toppar ljudbokslistorna så snart han släpper en ny bok. Illegalisten är den trettonde, fristående boken om den avhoppade KSI-agenten Anton Modin. En spionthrillerserie som kritiker menar ligger otäckt nära sanningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Illegalisten
 2. +
 3. Anomali

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anomali av Anders Jallai (häftad).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Illegalisten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Typisk Jallai-bok
  Kajsa Johansson, 13 april 2023

  Väldigt ryss-negativ men i och för sig han har kanske rätt. Annars är språket, storyn och drivet som alla andra Modin-böckerna, jättebra!

 2. Kanon
  Erik Morgan Mikael Glad, 21 februari 2023

  Mycket bra. God spänning och ruskigt lätt att läsa. En av hans bästa böcker, kan rekommendera att andra läser denna.

 3. Dagsaktuell
  Conny Granell, 14 februari 2023

  Som vanligt levererar Anders Jallai med sina välskrivna historier (eller är det denna verklighet vi vanliga inte kan se eller ens fattar att det är mycket som sker i skuggan) topp igen Anders.

 4. Illegalisten
  Lasse, 8 februari 2023

  Bra och tänkvärd bok om dessa ev "illegalister" som finns i landet. Välskriven. Temat borde fängsla och fånga flera, tror att dessa finns - men hur verkar dom?

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai