Chokladägget (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (86.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Högtiderna (del 2)
Inläsare
Janna Eriksson
Utgivningsdatum
2018-03-22
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789188321923
Chokladägget (ljudbok)

Chokladägget (ljudbok)

av Mia Ahl
(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-03-22
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Chokladägget är den efterlängtade uppföljaren till julens succé Skumtomten. Då var det Jessika som fick sig en strippande tomte som julklapp, nu är det väninnan Jenny som fyller 40, helgen före Påsk. Välvilliga ångvälten Sofia och - mer motvilligt - Jessika planerar en överraskningsfest åt Jenny. Men märkligt nog vill inte Jennys man Magnus vara med på tåget. Han säger sig inte fira födelsedagar längre, och tycks inte ens vilja ge Jenny en present.

Samtidigt inser Jenny att hon får ta saken i egna händer om hennes egen högtidsdag ska bli minnesvärd. Mot den slantvändande Magnus vilja anmäler hon sig till en chokladkurs, och att kursledaren Emil är lite av en läckerbit han också, är en trevlig bonus.

När Jenny berättar mer om Emil än om själva kursen för sina två väninnor inser de att det är fara å färde. Hur ska de få den bekväme trögtänkte Magnus att förstå att han riskerar att Jenny låter en oönskad påsksmäll brisera?

Mia Ahl är tillbaka lagom till påsk och har åstadkommit en digital pralin fylld av lika delar habegär, befriande humor - och såklart choklad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Chokladägget. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättsmält och charmig
    Villivonkansbooks (Örebro), 29 mars 2018

    Chokladägget är en fortsättning på ljudboken Skumtomten, vilken jag inte lyssnat på. I chokladägget ska Jenny fylla 40 år helgen innan påsk. Jennys vänner Jessika och Sofia planerar en överraskningsfest till hennes födelsedag. Något som Jennys make Magnus inte alls vill vara med på, han säger sig varken fira födelsedagar eller köpa presenter längre.
    🐴
    Chokladägget är en alldeles lagom lång ljudbok att klämma in, med sina 4 timmar och 11 minuter går det fort att lyssna igenom d... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Chokladägget