Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2017-09-02
Upplaga
1
Förlag
Bima-förlag
Dimensioner
187 x 133 x 10 mm
Vikt
169 g
SAB
F.06,G:df,Aef
ISBN
9789188323064

Skrivande röster, del 2 : inspirationshandbok för skrivsugna

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-09-02
166
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En helt ny inspirationshandbok i skrivande med skrivövningar, skrivtips och tankar kring den skrivande processen.

"En trevlig handbok i skrivande, med fokus på att komma igång och inte låta sig hindras av förutfattade meningar." - Jonas Herrlin, BTJ häfte 2017:24

Författare Maria Bielke von Sydow delar tillsammans med deltagare från hennes skrivkurser med sig av skrivande erfarenheter, texter och övningar.

Exempel på övningar i Skrivande röster 2: Att lära sig skriva Haiku-, och Senryudikter, Flödesskrivningens effekter, att skriva starter, att skriva fria översättningar, att skriva trots refuseringar och inre tvivel och en längre övning i kreativt skrivande.

Låt dig inspireras av Skrivande röster 2 som är uppföljaren till uppskattade "Skrivande röster". Fatta pennan och skriv med lust och glädje!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skrivande röster, del 2 : inspirationshandbok för skrivsugna
  2. +
  3. Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra? av Julia Andersson, Elvira Ashby (häftad).

Köp båda 2 för 552 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skrivande röster, del 2 : inspirationshandbok för skrivsugna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag kan varmt rekommendera denna bok
    Holger , 13 september 2017

    Maria Bielke von Sydows nya bok "Skrivande röster 2" innehåller praktiska och konkreta skrivövningar, båda korta och betydligt mer långsträckta. Den innehåller också exempel på texter, kloka funderingar kring många av skrivandets roliga och svåra stunder samt flera skrivtekniska tips. Jag har tidigare läst boken "Skrivande röster, del 1". Jag hade då själv skrivit några egna böcker och märkte att jag hade nytta av hennes goda råd för att vidareutveckla mitt eget skrivande. Nu har jag gått vid... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Bielke Von Sydow