Slänter : dikter (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2016-09-07
Förlag
Akfeo förlag
SAB
Hc.03
ISBN
9789188399007
Slänter : dikter (inbunden)

Slänter : dikter

Inbunden Svenska, 2016-09-07
189
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
INNEHÅLL
Ola Lundqvists debutdiktsamling kretsar kring ett ungt par på resa. De huserar i en liten stuga på landsbygden, röker cigaretter på farstubron, dricker kaffe hos släktingar och paddlar kanot längs en älv. Hon uppmuntrar honom att skriva ner sina intryck. I hans anteckningsbok blir dagarna som återstår av sommaren och av tiden tillsammans med henne till trådar i en mörk blommönstrad duk, uppspänd bakom den gassande solen.

Slänter är en koncentrerad diktberättelse om kärlek och förlust, dåtid och nutid, dröm och verklighet. Om hon som bar en klänning sydd av moln och stark vind. Om han som rest tillbaka in i hennes huvud, förklädd till en vackrare tanke.

FÖRFATTAREN
Ola Lundqvist är född 1990 och bosatt i Linköping. Han har studerat litteraturvetenskap, filosofi samt konstvetenskap och är verksam som frilansskribent. "Slänter" är hans debut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Slänter : dikter
 2. +
 3. Lee Harris

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lee Harris av Ola Lundqvist (häftad).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ola Lundqvist

 • Lee Harris

  Ola Lundqvist

  Vem är Lee Harris? Prologen i Ola Lundqvists diktsvit väcker undran. Men snart förstår vi och börjar att känna igen saker, stämningar, kanske platser. Vad gör vi med våra minnen när vägarna leder oss åt olika håll? För att försöka förstå vad som h...

 • Östgötarymder

  Ola Lundqvist

  Östgötarymder är en rolig och personlig reportagebok. Den består av 47 resor genom Östergötland av Ulf Lundkvist och Ola Lundqvist, tecknare respek¿tive poet och litteraturvetare. Far och son som hoppas att deras texter och bilder kommer att inspi...

Bloggat om Slänter : dikter