Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken (inbunden)
På topplistor
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2018-01-08
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Kindblad, Veronica (foto)
Dimensioner
235 x 195 x 20 mm
Vikt
712 g
SAB
Vmb
ISBN
9789188429551
Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken (inbunden)

Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken

(11 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden, Svenska, 2018-01-08
Bokus Pluspris: 169 189
Handla inloggad för att ta del av Bokus Pluspris
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Efter boken Låt bönor förändra ditt liv kommer nu uppföljaren i form av en kokbok. Det sägs att det nu släpps en studie i timmen om tarmfloran och hur en bra sådan kan påverka både kropp och psyke till det bättre. I den här vackra kokboken får du lära dig hur du bygger en god tarmflora med hjälp av recept som innehåller resistent stärkelse och probiotika vilka är själva grunden för en god hälsa och vikt.

Patrik Olsson är inspirationsgivaren och den som drog igång detta med bönor på allvar. Han och hans flickvän har gjort unika tester på sig själva för att se vad kroppen mår bäst av.

Lars-Erik Litsfeldt har ett drygt dussin böcker bakom sig och är snart utgiven på sex språk. Han är välkänd inom LCHF-kretsar och har bland annat som ende skandinaviske bidragsgivare nyligen skrivit ett kapitel till den internationella antologin Diabetes Unpacked.

Birgitta Höglund har arbetat som kock i 18 år och är en mycket omtyckt kokboksförfattare. Hon har en blogg som har ca 1 500 dagliga besök och hennes recept är efterfrågade särskilt i kretsar som bryr sig om att hålla sitt blodsocker på en bra nivå. Det här blir Birgittas femte kokbok varav tre även är utgivna i USA. Birgitta var skeptisk till att använda bönor i matlagningen på grund av dess innehåll av kolhydrater. Som tur var provade hon dock så smått och tappade på kort tid fem kilo i vikt och slapp flera klimakteriebesvär. Hon är idag istället en varm anhängare av bönor vilket skiner igenom i de inspirerade recept hon skapat särskilt för denna bok.

Recepten har tagits fram för att visa att även traditionella högkolhydraträtter som bröd, smoothies och energibars kan omvandlas till riktigt hälsosamma och sockerfria alternativ med hjälp av bönor, kikärtor och linser. Många av recepten i boken är sprungna ur grönsakslandet.

Av efterfrågan att döma är det alltså en efterlängtad kokbok som nu är på gång. Boken platsar lika bra i köket som på soffbordet, mycket tack vare de genomarbetade och vackra matfotona tagna av Veronica Kindblad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken
 2. +
 3. Låt bönor förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Låt bönor förändra ditt liv av Lars-Erik Litsfeldt, Patrik Olsson (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Så bra!
  Frida, 15 januari 2018

  Läser boken just nu. Bättre mot sötsug har jag aldrig upplevt och då har jag provat mycket, mycket kan jag lova! Tycker redan jag känner att hela jag mår bättre och sedan jag la till surkål och bönor för 5 dagar sedan (och skippade socker i olika former) visar vågen på minus 4,7 kg!

 2. Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken

  Efter jag läst boken, Låt bönor förändra ditt liv bestämde jag mig att börja äta bönor. Kokboken är helt fantastisk med sån variation och goda maträtter.

 3. Må-bra-bok
  Lena Nilsson, 7 januari 2018

  Intressant bok med matnyttig information om vad bönor kan bidra till att man mår bättre. Vackra bilder som man blir glad av och sugen på att prova de härliga recepten !

 4. Fantastisk
  Monica , 5 januari 2018

  Fantastiska recept och lika fantastiska bilder! Årets hälsokokbok skulle jag säga och året har ändå bara börjat! Så köp den för en hälsosammare livsstil!

 5. Inspirerande
  Maria, 3 januari 2018

  Inspirerande, vacker och informativ. Efter första genombläddringen fick jag kväva impulsen att genast ta ut en semestervecka och provlaga allt.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken