Delsjön : där stad och vildmark möts (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2018-05-30
Upplaga
1
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Medarbetare
Sjödelius, Johan (form) / Svensson, Mikael (foto)
Dimensioner
275 x 245 x 25 mm
Vikt
1450 g
SAB
Ncbi
ISBN
9789188435385
Delsjön : där stad och vildmark möts (inbunden)

Delsjön : där stad och vildmark möts

Inbunden Svenska, 2018-05-30
269
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Följ med till Delsjöområdet oasen som gränsar till Göteborg, Härryda, Mölndal och Partille. Delsjöområdet är välbesökt. Över en miljon besök under ett år, men du behöver inte trängas. Området är stort och smultronställena är många.

Naturfotografen Mikael Svensson och författaren Anders Ejdervik har vandrat i området under alla årstider. De har besökt platser både nära väg och långt in i skog och mark.

Den här boken bygger på deras upplevelser. De tar dig med på sina turer. De har gjort besök i isig vinter, spirande vår och ljuvlig försommar. De har vandrat i den fagra sommaren och genom storslagen höst till ännu en vinter.

De har besökt golfbanor, vattenverk och polisens rytteri. De har beundrat utsikten från telemasten. De har hälsat på hos sportfiskarna, paddlarna och roddarna, människor som alla delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter från vildmarken mitt i staden.

Mikael Svensson är frilansfotograf, bosatt i Mölndal. På jakt efter det perfekta ljuset bär han runt på sin kamerautrustning. Han har tidigare bland annat givit ut fotoböcker om Mölndalsån, Dalälven och Nordens längsta vattendrag. Han är medlem i föreningen Naturfotograferna/N.

Anders Ejdervik är bosatt i Grövelsjön och Göteborg och har bland annat skrivit böcker om Grövelsjön. Han är pensionerad NO-lärare som undervisat både små och stora. Han har också varit projektledare på en eftergymnasial utbildning för naturguider.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Delsjön : där stad och vildmark möts
  2. +
  3. Upptäck Skatås

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upptäck Skatås av Per Hallén (häftad).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Delsjön : där stad och vildmark möts