De svarta tornen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2019-10-04
Upplaga
1
Förlag
Seraf förlag
Dimensioner
210 x 142 x 26 mm
Vikt
365 g
SAB
Hc
ISBN
9789188487506
De svarta tornen (häftad)

De svarta tornen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-10-04
171
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
På en skogspromenad med hunden stöter Maria på en främmande man. Det oväntade mötet visar sig vara långt ifrån en slump. Vem är han? Och var kommer han ifrån? Främlingen säger sig ha gått vilse och behöver hjälp.

Maria upptäcker att et inte bara är i hennes böcker som oväntade äventyr och plötsliga faror dyker upp. Hon närmar sig sextio och tror att resten av hennes liv kommer att följa noga utstakade spår. Men det visar sig att mötet med främlingen bara är början på en serie av osannolika och ödesdigra händelser.

Astrid Ahlberg skriver en typ av fantasy som känns överraskande verklig. Liksom i hennes tidigare böcker är parallella världar en av den verkligheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De svarta tornen
 2. +
 3. Afghanerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Afghanerna av Åsne Seierstad (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De svarta tornen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kan det bli bättre än så här? Läs boken!
  Kim M. Kimselius, 16 februari 2020

  Ända sedan jag läste den allra första boken av Astrid Ahlberg har jag uppslukats av hennes böcker och väntar ständigt på nästa bok. De svarta tornen är ännu en bok som har gripit tag och hållit mig fast, även om den är annorlunda mot alla Astrid Ahlbergs tidigare böcker.

  Redan från första boken hade författaren ett väl utvecklat språk, härliga karaktärer, bra miljöskildringar och fantastiska skildringar av djuren. Jag trodde inte att det var möjligt för henne att utvecklas mer, men d... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Astrid Ahlberg

 • Våreld

  Maria Arell, Martin Johansson, Astrid Ahlberg, Sara Dalengren, Gabriella P Kjeilen

  En antologi fylld av paranormal romantik. Fly från kyla och mörker och värm dig med kärleksfullamöten, tårdrypande återföreningar och stormande känslor som sträcker sig över tid och rum. Kasta dig in i en spirande romans, upplev längtan och känn l...