Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
251
Utgivningsdatum
2017-05-31
Förlag
Yourlife Books
Medarbetare
Hjertstrand Brensén, Åsa (form)
Dimensioner
20 x 210 x 130 mm
Vikt
327 g
SAB
Lz Gray, Lotta
ISBN
9789188493026
Himlen kan vänta : om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade (inbunden)

Himlen kan vänta : om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-05-31
209
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Valborgsmässoafton 2008 drabbas den prisbelönta bloggaren och vimmelreportern Lotta Gray av svåra magsmärtor. Hennes man, tvåårige son och vänner går till brasan medan hon ligger och vrider sig i sovrummet. På natten ringer hon ambulansen. Hon åker in ensam, får diagnosen tjocktarmscancer och opereras omgående. På hösten får Lotta beskedet att cancern har spridit sig till levern. Sedan följer fyra år av tung behandling. Hon fortsätter släpa sig till jobbet och vägrar vara sjukskriven om hon inte absolut måste. Känslan av ensamhet blir starkare liksom frustrationen att inte kunna ta hand om sonen Lennox. Lotta kommer allt längre ifrån både man och barn. På sin blogg Vimmelmamman berättar hon om kampen, både den privata och den mot sjukdomen. I Himlen kan vänta skriver Lotta Gray rakt och personligt inte bara om åren med cancer, utan också om känslan av utanförskap och den ständiga viljan att vara till lags och passa in. Om äktenskapet och drömhuset, det Lotta kallar luftslottet, den tunga skilsmässan och livet efter sjukdomen. Genom att dela sin livshistoria hoppas Lotta kunna stärka andra som går igenom en svår sjukdom eller kris. Hon vill få oss att våga sträcka ut handen och se bakom den till synes lyckliga fasaden och att aldrig ge upp. Lottas motto är: You can. End of story.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Himlen kan vänta : om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade
 2. +
 3. Love Warrior

De som köpt den här boken har ofta också köpt Love Warrior av Glennon Doyle Melton (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Himlen kan vänta : om cellgifter, champagne och luftslottet som rasade. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Modig och stark bok
  Villivonkansbooks (Örebro), 10 juli 2017

  Betyg

  Våren 2008 får vimmelreportern Lotta Gray diagnosen tjocktarms-cancer. Fyra år av tung behandling följer. Ena dagen cellgifter, nästa dag champagne.
  Jag har läst Lottas blogg lite till och från under åren, mest från början pga att vi kommer från samma lilla ort och jag har åkt skolbuss många gånger med hennes mamma. Men sen blev jag fast för Lottas person och hennes ärliga och öppna blogg, som inte bara visar upp en polerad yta. Utan bjuder på mer under. Så var inte helt ... Läs hela recensionen

 2. Fängslande
  Elsa, 14 juni 2017

  Jag väntade med att börja läsa boken tills jag verkligen hade tid, och kunde sitta i lugn och ro. Jag läste ut den på två dagar. Verkligen fängslande och bra skrivet. Fastän jag inte varit med om samma saker så kunde jag ändå relatera till flera saker i boken. Jag rekommenderar alla att läsa den, den väcker många tankar som kan hjälpa andra människor, både de som är i samma situation, men också andra som kanske har andra problem att brottas med.
  Nu väntar jag bara på bok nr två. Lotta har verkligen skrivandets gåva!

 3. Snabbläst och intressant
  Alice Wallhoff, 14 juni 2017

  Sträckläste den på 2,5 timme. Ger en mer nyanserad bild än den Lotta man läser om på webben. Har redan rekommenderat den vidare.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Himlen kan vänta : om cellgifter, champag...