Svarta band (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (30.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Simon Väderklint
Utgivningsdatum
2017-09-19
Förlag
Fafner Förlag
Illustratör/Fotograf
Lars Krantz
ISBN
9789188511768

Svarta band Ljudbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-19

Styckköp

19
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  19
Visa alla 1 format & utgåvor
Mänskligheten var nära att förlora det stora robotkriget, men alla artificiella intelligenser dog då Internet släktes ned. Det är i alla fall vad myndigheterna påstår. Men Filip vet bättre. Det bor en AI i hans kaffekokare.

Om han bara hade gjort sig av med den hade han inte behövt frukta för sitt liv. Men det var så smidigt att låta den göra deklarationerna. Han hade inte kunnat föreställa sig att den skulle hämnas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svarta band. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Cote, 3 mars 2021

  Man vet inte förrän i slutet vad som kommer att hända. Författaren lyckas med konststycket att göra tråkiga vardagliga händelser till spännande företeelser. Berättelsen lämnar mig med en viss obehag men samtidigt glädje. :-)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Larsson

 • Havet under oss

  Jonas Larsson

  Den svarta kolonnen reste sig mot stentaket på den lilla ön. För bara någon minut sedan hade det funnits en hissdörr. Gustav stapplade bakåt och stirrade på pelaren. I minnet låg sjukhuskorridoren med sin stickande lukt av rengöringssprit. Nu fann...