Kroppen ljuger aldrig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (24.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-10-31
Förlag
Lava förlag
ISBN
9789188529077

Kroppen ljuger aldrig E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2016-10-31
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter - och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Kroppen ljuger aldrig är den första boken i ämnet på svenska. Det är en viktig och underhållande bok som innehåller vetenskapliga fakta, historier, tips, knep och guidar dig på olika sätt.
Botanisera bland illustrativa fotografier, exempel och QR-koder i en mängd olika situationer - jobbintervjuer, första dejten, mingelpartyn, stressiga situationer, hotfulla lägen, samtal med barn, kommunikation med kärlekspartnern och mycket mer.
MI RIDELL och LUCAS BRUHN delar här med sig av sina kunskaper i psykologi och scenteknik; de hjälper dig att öva din förmåga att tolka andras kroppsspråk, att själv uttrycka dig och att lära dig den ädla konsten att lyssna.
I en global värld, där kulturer möts och den mesta kommunikationen sker digitalt, har det blivit viktigare än någonsin att känna igen kroppens språk! MI RIDELL har stått på teaterscenen och medverkat i ett flertal TVproduktioner och filmer sedan 1991. Idag föreläser hon och ger utbildningar inom kroppsspråk och presentationsteknik. Mi har fördjupat sig inom retorik, mindfulness, ledarskap och mental träning, bland annat hos den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro.
LUCAS BRUHN (pseudonym) är polis och har i 25 år arbetat med särskilda spaningsmetoder nationellt och internationellt för svensk polis och säkerhetstjänst. Lucas har en examen i retorik och är utbildad kommunikatör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kroppen ljuger aldrig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Superbok
  KDA, 24 september 2020

  Jätteintressant läsning och välgjord bok... Mycket fakta, bra illustrerat. Man tittar extra mycket på människor nu och försöker läsa av deras beteende och kroppssppråk😊

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mi Ridell

 • Se vad som sägs! : konsten att tyda kroppsspråk

  Mi Ridell

  Denna bok - Se vad som sägs konsten att tyda kroppsspråk - är en ny bok av Mi Ridell, med fokus på kroppsspråket i det publika rummet, vårt digitala kroppsspråk, toxiska personlighetstyper, hur pandemin förändrade vårt ickeverbala beteende, den ar...

 • Se vad som sägs!: Konsten att tyda kroppsspråk

  Mi Ridell

  Denna bok - "Se vad som sägs - konsten att tyda kroppsspråk" - är en ny bok av Mi Ridell, med fokus på kroppsspråket i det publika rummet, vårt digitala kroppsspråk, toxiska personlighetstyper, hur pandemin förändrade vårt ickeverbala beteende, de...