Vem bestämmer över din tid? : konsten att frigöra tid och energi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2017-10-03
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Stenberg, Marcus (form)
Illustratör/Fotograf
Mathilda Dupoy
Dimensioner
217 x 150 x 15 mm
Vikt
508 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188529459
Vem bestämmer över din tid? : konsten att frigöra tid och energi (inbunden)

Vem bestämmer över din tid? : konsten att frigöra tid och energi

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-10-03
240
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Försöker du lösa ditt livspussel, men har för många bitar? Vad är det egentligen som har hänt de senaste 50 åren som gör att vi, trots alla tidsbesparande uppfinningar som till exempel tvättmaskiner, snabbmat och smarta mobiltelefoner, upplever att vi har mindre tid än någonsin?

Vad skulle det ge dig att använda tiden mer som du har tänkt dig? Har du inte ens hunnit tänka efter vad du har tänkt dig? Då är det här boken för dig.

Målet med den här boken är att visualisera och tydliggöra hur vi använder vår tid och hur vi kan få ut mer av dygnets 24 timmar. Det finns en, för många, outnyttjad potential i att börja dagen på rätt sätt och använda tiden väl, i kombination med hur vår hjärna fungerar som bäst. Med över 20 års erfarenhet av att lära människor att handskas med tiden och livet, delar Petra Brask med sig av de bästa tipsen och de mest konkreta verktygen som hjälper dig att frigöra tid och energi.

Du får
Effektiva metoder för att planera, prioritera och fokusera på det som är viktigt i ditt liv.
Tydliga steg-för-steg-anvisningar för att kunna ta dig ur en upplevelse av en ekorrhjulssnurrande vardag.
Strategier för att hantera illusionen av en alltför stressad tillvaro
Metoder för att planera eller hur din hjärna fungerar.
Inspirerande övningar som är lätta att applicera i din vardag.

Petra Brask bor i Stockholm med sin familj. Hon är uppvuxen i Kalmar och på Sri Lanka. 1995 fann hon sitt kall som effektivitetskonsult. I över tjugo år har hon arbetat som föreläsare, utbildare och personal planner runtom i Sverige och internationellt, med kunder som FN och Coca Cola. Petra har byggt upp PB & Partners AB för att nå ut till alla världens hörn med sin metodik, bland annat genom att ta fram e-utbildningen Expedition Tid i fyra delar. 2014 gjorde Petra TV-serien Tidsjakten för SVT där hon hjälpte svenskar att få ihop sin tid och sitt liv. Hon är en ofta anlitad expert i tidningar och radio och har bloggat på ämnet sedan 2009, på både svenska och engelska: www.petrabraskblogg.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vem bestämmer över din tid? : konsten att frigöra tid och energi
 2. +
 3. 40 dagar av ett liv : om en insikt om behovet av förändring

De som köpt den här boken har ofta också köpt 40 dagar av ett liv : om en insikt om behovet a... av Björn Wikström (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vem bestämmer över din tid? : konsten att frigöra tid och energi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Får dig att gå till handling med din agenda
  Fotografsara, 31 oktober 2017

  Med glädje, glimten i ögat och grymma råd och nya tankebanor får Petra mig att se på mig, min kalender och min tidsplanering på ett nytt sätt. Petra har jobbat inom ämnet i över 20 år och hennes entusiasm och fascination kring vårt förhållande till tiden, får även mig att tycka att det där med planering och struktur kan vara riktigt roligt!

 2. Inspirerande & rolig med reflekterande övningar
  Moi (Ekerö), 20 oktober 2017

  Den här boken kan man relatera till på en personlig nivå genom humorn och vardagssituationer som man känner igen sig i. Petra bjuder dessutom på en mängd inspirerande tips och reflekterande övningar. Funderar du också på var din tid tar vägen och känner att livet bara rusar på ibland? Då kan jag varmt rekommendera att läsa den här boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Petra Brask

 • Koll på tiden? : tips för skola, fritid, vänner, sömn

  Petra Brask

  Din tonårshjärna är fantastisk! Under tonåren är din hjärna unikt öppen för nya kunskaper, relationer och upptäckter. Men livet vi lever idag gör det utmanande för hjärnan att fokusera: det är så många upplevelser, uppdateringar och uppkopplingar ...

 • Whose time is this? : the art of freeing up time and energy

  Petra Brask

  Are you trying to solve the puzzle of life, but you have too many pieces? What would you gain from using your time more as you wish you could or have you not even had the chance to consider what you would want to do then? Petra Brask has over 20 y...