Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2017-11-07
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
215 x 135 x 20 mm
Vikt
456 g
SAB
Hc
ISBN
9789188545114
Sjusiffrigt (häftad)

Sjusiffrigt

(8 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-11-07
49
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sjusiffrigt Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
EN SEN KVÄLL kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är noggrant planerade, stenhårda och effektiva. Ingenting kan gå fel.

Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott

Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient.

Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten.

I SJUSIFFRIGT ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en hårdkokt polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som flyr från sitt förflutna och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning.

Hårdkokt raffel av ganska så skruvat slag. Anna Karolina, som tidigare arbetat som polis i femton år, har full koll på polisarbete och vet hur man spinner en spännande intrig. Månadsmagasinet Femina

En skicklig berättare ett bra driv dessutom en deckare som innehåller ganska mycket kärlek och romans. Crime Garden

Både lättläst och spännande med ett bra tempo. Boklysten

En fördömt bra spänningsroman trots hisnande vändningar känns historien trovärdig. Breakfast Book Club Sthlm

En spänningsroman med ett jäkla driv. Bokboxen

Boken bjuder på många vändningar högt tempo och överraskningar. Johannas deckarhörna
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sjusiffrigt
 2. +
 3. Blindspår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blindspår av Jonas Moström (pocket).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Sjusiffrigt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Besviken!
  Anna Birgitta (Dalarna), 7 september 2021

  Hennes första? bok om en stulen apa (babian tror jag att det var) tyckte jag var uppfriskande annorlunda. Jag hade väl hoppats på något liknande eller till och med bättre.
  Detta gäller båda de böcker som jag köpte vid samma tillfälle.

 2. En oerhört bra och spännande bok!
  ElinsBokhylla , 14 mars 2019

  Anna Karolina har lyckats att skriva en spännande, intressant och bra bok utan att ta in för många karaktärer, händelser eller miljöombyten. Det var väldigt lätt att hänga med i boken.
  Det som förvånar mig lite är bokens handling och karaktärerna, Anna Karolina har valt att skriva om kvinnliga gärningsmän vilket enligt mig inte är så vanligt. Men det hade en frisk och positiv inverkan på boken eftersom det gjorde att Sjusiffrigt stod ut jämfört med en del andra böcker som jag har läst. P... Läs hela recensionen

 3. Bra men hennes serie är bättre ;)
  Anna-Maria , 5 februari 2018

  Den var bra men serien om Amanda Pallert slår allt !! .. Hoppas på fler i den serien =) Dom går verkligen inte att lägga ifrån sig.

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 november 2017

  Jag har läst tre böcker tidigare av Anna Karolina. Det är en serie om polisen Amanda Paller som hon har gett ut på ett annat förlag. Stöld av babian, Står dig ingen åter, och Förlorat ansikte heter dom, och länkarna går till mina recensioner av böckerna.

  Nu har Anna Karolina bytt förlag, och kommit ut med en ny kriminalroman, Sjusiffrigt, som är helt fristående från hennes tidigare böcker.

  Jag tyckte mycket om även Sjusiffrigt, precis som jag har gjort med hennes tidigare ... Läs hela recensionen

 5. Passade inte mig just nu
  Kaffeläsaren, 15 november 2017

  De tre kompisarna Julia, Carla och Nikolina kidnappar en ung miljardär. De har förberett sig länge och inget kan gå fel...När de inte får någon lösensumma, tvingas de till nya brott.
  Jag har tidigare läst alla Anna Karolinas böcker och gillar dem mycket. Tycker de var både spännande och med en annorlunda egen story. Så jag tog mig an Sjusiffrigt med höga förhoppningar. Den började bra med en kidnappning och jag hade en bra känsla. Men tyvärr blev det inte mer än så. Tycker historien är li... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina