Vems bajs? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vems?
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2018-08-10
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Emma Jansson
Dimensioner
282 x 254 x 8 mm
Vikt
416 g
ISBN
9789188549532
Vems bajs? (inbunden)

Vems bajs?

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-08-10
149
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Stopp! Stanna där du är! Vem är det som har bajsat här? Vissa bajsar på stenar, andra bajsar från grenar. Stort som smått, lär dig känna igen vem som bajsat där du gått! Med sagolika illustrationer av Emma Jansson och text av Sarah Watson lär du dig på ett lekfullt sätt känna igen hurolika djur i skogen bajsar och på så sätt också vem det är som varit där föredig..!

Efter succén Vems spår? kommer nu uppföljaren Vems bajs? där man får lära sig att känna igen bajset från olika sorters djur i skogen. Följ med på ett spännande och bajsfyllt äventyr!

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vems bajs?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok
  Kaffeläsaren, 27 augusti 2018

  Stopp! Stanna där du är! Vem är det som har bajsat här? Vissa bajsar på stenar, andra bajsar från grenar. Stort som smått, lär dig känna igen vem som bajsat där du gått!
  🐴
  Vems bajs? är den andra boken i serien Vems är det? Sonen och jag har tidigare läst Vems spår? som är den första i serien. Den tyckte vi var väldigt bra! Den här är minst lika bra, om inte lite bättre, då rimmet flyter bättre i denna. I den förra var rimmet över två sidor, vilket gjorde att läsflytet stannan... Läs hela recensionen

 2. Superfin bok att utforska tillsammans

  Detta är uppföljaren till barnboken "Vems bajs?". Precis som i tidigare boken är upplägget att vi får utforska riktigt illustrerade uppslag tillsammans.
  På varje uppslag så läser man först högra sidan som på rim upptäcker olika bajskorvar i naturen. När man sedan vänder på bladet får vi reda på vilket svenskt skogsdjur som hade bajsat på förgående uppslag.
  Riktigt roligt upplägg! En klar förbättring i denna boken jämfört med "Vems bajs?" är att varje sida avslutar sina egna rim.
  I... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sarah Watson