Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Upptäck naturen
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2019-05-09
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Emma Jansson
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
uUgi
ISBN
9789188549747

Mina första fiskar

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-09
149
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I boken Mina första fiskar uppföljaren till Mina första fåglar , hittar du 19 olika fiskar som finns i svenska vatten. Lär dig kort och innehållsrik fakta om fiskarnas kännetecken, var de lever och hur du fiskar upp dem!

I bilderbokenåterfinns klassiker som mörten och abborren samt den lömska gäddan, men ävenden färgglada blågyltan, mystiska malen och den hala ålen. Boken är del två i serien Upptäck naturen .
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mina första fiskar
 2. +
 3. Mina första insekter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mina första insekter av Emma Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Mina första fiskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mina första fiskar / insekter
  Margareta Jansson, 20 november 2023

  Jättefint innehåll. Gillar inte rubriken. Köpte den till en naturintressersd 12-åring och då känns titeln som till ett småbarn. Böckerna uppskattades.

 2. Fin, lärorik bok!
  Jennifer Wall, 29 augusti 2023

  Mina barn älskar denna boken. Bra fakta för mindre barn. Väldigt fina bilder som är kopplade till texten. Lagom mycket text för äldre barn.

 3. Fin faktabok om fiskar

  Gustav 9 år:
  Du kan läsa om 19 olika fiskar och du kan lära dig vad de heter, var de lever och hur du fiskar upp dem. Jag tycker den är bra. Bilderna är fina och lagom text.

  Philip 7 år:
  Vet ni att Emma har gömt ett äpple på alla sidor i sin bok? Faktiskt i alla sina böcker. Jag var bättre på att hitta dem än mamma. Jag tycker om Emmas böcker.

  AC (mamma):
  Jag gillar också Emmas böcker. Hon kan skapa faktaböcker i all oändlighet på sättet hon skapat sina böcker. ... Läs hela recensionen

 4. Fantastisk serie!
  Kaffeläsaren, 29 juni 2019

  Mina första fiskar är den andra delen i serien Upptäck naturen. Vi läste den första om fåglar, den var helt fantastisk! Mina första fiskar är precis lika bra! Den är lärorik även för en vuxen. Jag har lärt mig flera fiskar jag aldrig hört talas om som Sutare, Harr och Benlöja. I slutet av boken presenteras en faktalista om fiske och fiskar, där lärde jag mig också många nya grejer jag aldrig hört innan. Boken är lika intressant för målgruppen 3-6 år som för andra åldrar. Den har ett tydligt u... Läs hela recensionen

 5. Så fin bok om fiskar!

  Vi tipsade nyligen om "Mina första fåglar" som var första delen i nya serien "Upptäck naturen" av Emma Jansson.
  Nu har nästa bok släpps och vi får nu stifta bekantskap med 18 olika fiskar som hör hemma i våra svenska vatten.
  Varje fisk har var sin sida med underbara och detaljerade illustrationer.
  Dessa illustrationer kompletteras av en lättläst men innehållsrik faktatext om varje fisk. Kul att vi får läsa om både vanliga fiskar vi alla känner till men även möta nya. Jag som vu... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Emma Jansson