Vems rumpa? (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Vems? (del 3)
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2019-08-01
Upplaga
1
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Emma Jansson
Dimensioner
281 x 257 x 8 mm
Vikt
423 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188549846
Vems rumpa? (kartonnage)

Vems rumpa?

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-08-01
123
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Efter succén "Vems spår?" och "Vems bajs?" kommer nu uppföljaren "Vems rumpa?"
Att djur liksom människor rumpor har, det vet nog alla och envar. Men hur ser rumporna på olika djur ut? Det vet duförhoppningsvis när denna bok är slut! Med magiska illustrationer av Emma Jansson och text av Sarah Watson lär du dig på ett lekfullt sätt kännaigen olika djurs rumpor..!

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vems rumpa?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk serie
  Kaffeläsaren, 3 september 2019

  Vems rumpa är den tredje boken i serien Vems? Vi har läst båda böckerna innan i serien och tycker att de är helt fantastiska böcker. Vems rumpa är minst lika bra som de innan! Texten är skriven på rim som avslutas på samma sida vilket gör den till ren njutning att läsa. Texten flyter så fint när jag högläste boken och även när sonen läste boken själv. Att se rumpor, läsa om dem och gissa engagerar barnen och bjuder in dem till boken så de får känns sig delaktiga. Mycket bra tycker jag! Emmas ... Läs hela recensionen

 2. Älskar Vems böckerna

  Vi tycker mycket om Vems böckerna. De är fint skrivna, illustrationerna ljuvliga och det står 0-3 år på boken men den passar definitivt upp till 6 år. Det finns ett äpple gömt på alla sidor och det är roligt att sitta tillsammans och se vem som hittar äpplet först. Att boken handlar om rumpor är ju lite extra kul. Medan man läser lär man sig om djur och natur och upplevelsen att läsa denna bok tillsammans är rent njutbar. Boken passar bra som present.

 3. Toppenbra för 1-6 år!

  Nu har uppföljaren till de populära böckerna "Vems spår?" och "Vems bajs?" kommit! I denna bok får vi istället klura på vems rumpa som gömmer sig på varje högersida. När vi sedan vänder blad så avslöjas vad för slags djur rumpan på förgående sida tillhörde. Vi får stifta bekantskap med t.ex hackspett, mufflonfår, rådjur, hackspett och huggorm.
  Nu har också Watson förfinat sin rimkonst sen "Vems spår?" så att rimmen inte avbryts vid sidvändning utan avslutas på varje sida. Detta skapar en... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna