Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2018-02-26
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Lundström, Martin§§ (foto)
Dimensioner
244 x 175 x 10 mm
Vikt
437 g
SAB
uRddd
ISBN
9789188579638
Trolla med Daniel (kartonnage)

Trolla med Daniel

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2018-02-26
186
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Följ med Daniel Karlsson bakom det röda draperiet till hemligheternas spännande värld. Med tydliga bilder och pedagogiska beskrivningar lär han steg för steg ut sina fantastiska mirakel så att också du kan förbluffa och underhålla dina vänner.

Den här trolleriboken skiljer sig ifrån andra trolleriböcker och trollerilådor. Inga halvdana utfyllnadstrick, ingen plastig rekvisita och inga trick som ändå inte lurar någon. Nej, Daniel har samlat trick som alla kan lära sig och som verkligen fungerar!

Vissa trick är så galet bra att trollkarlen själv var tveksam till att lära ut dem, men för din skull gör han det ändå. Du lär dig trolla med spelkort, gummiband, mynt, sedlar och mycket annat.

Daniel Karlsson slog igenom med buller och brak i sitt tv-program Den itusågade kaninen. Programmet slog tittarrekord och blev en rikstäckande succé vilket har gjort Daniel till en av landets populäraste trollkarlar och artister.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trolla med Daniel
 2. +
 3. Jag kan trolla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan trolla av Olof S Steen (spiral).

Köp båda 2 för 319 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trolla med Daniel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra handbok för barn!

  Detta är en handbok för barn med smarta trolleritricks.

  Jag gillar att boken är inte säljs ihop med ett kitt plastleksaker som blir halvdana trolltricks, utan barnen får verkligen öva på överkomliga tricks med riktig känsla för hantverket.

  Bokens upplägg är tydligt både i formuleringar och hur texten är uppdelad. Även om det finns mycket text så är den tydligt uppdelad i överkomliga delar. En tanke som slog mig är att denna boken kanske vore en bra present till en som egentl... Läs hela recensionen

 2. Fantastiskt bra !
  Villivonkansbooks, 3 april 2018

  Följ med Daniel bakom det röda draperiet till hemligheternas värld. Genom tydliga bilder och pedagogiska beskrivningar lär Daniel steg för steg ut sina mirakel. Med trick som alla kan lära sig och som verkligen fungerar.
  🐴
  Trolla med Daniel är en fantastiskt fin och inspirerande bok om trolleri. Det är raka och tydliga instruktioner till korttrick, gummiband, pengar och allt möjligt annat. Det blir många aha-upplevelser i boken när det går upp för oss hur man faktiskt gör tric... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Daniel Karlsson