Guds synd : Mörkrets barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2017-12-14
Förlag
Whip Media
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
197 g
SAB
Hc
ISBN
9789188579713
Guds synd : Mörkrets barn (häftad)

Guds synd : Mörkrets barn

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2017-12-14
135
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den unga antikhandlaren Jona råkar i 1890 talets London väcka en ondska som legat i dvala i tusen år. En uråldrig vampyr. Jona får aldrig något val. Vampyren angriper och dödar honom nästan. Men i sista stund ändrar den sig och förvandlar honom. För i denna nya, främmande värld, behöver den vägledning av någon som kan och förstår.
Jona förändras. Sinnena förstärks till en tillsynes omöjlig grad. Han blir också starkare och snabbare. Men allt är inte bara bra. Hur ogärna han än vill det, så driver den brinnande törst efter blod honom till att mörda. Men är Jona född till att mörda eller är han allt för mycket människa.
Långsamt men säkert bryts han sönder. Mänskligheten går allt mer förlorad. Desperat gör han allt han mäktar för att hålla kvar den sista gnistan ljus. Han ställs samtidigt inför frågor om Gud, Satan, gott och ont. Vad har han blivit och var kommer vampyrer ifrån?
Hur mycket han än försöker att inte mörda, så är det ingen mening. När den röda törsten rider honom, har han inget val. I Jack the Rippers kölvatten, börjar snart rykten om en ny mördare florera i Londons undre värld, och han är inte en ensam jägare i Londons natt. Det finns andra. Sådana som inte vill synas och höras, sådana som inte ser nådigt på dem som riskerar att avslöja sig för människan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Guds synd : Mörkrets barn
  2. +
  3. Elin : Kärleken är ful och fylld av smärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elin : Kärleken är ful och fylld av smärta av Mikael Mansén (häftad).

Köp båda 2 för 235 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Guds synd : Mörkrets barn. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Snudd på bladvändare
    Eje, 16 januari 2018

    Att öppna dörrar och lådor förbjudna att öppna, kan vara katastrofalt! Det upptäckte Pandora på sin tid. Det fick vi se i Sagan om Blåskägg. Och det upptäcker den unge Jona. Hans nyfikenhet kastar hans liv på ända. I Guds synd får vi följa honom som vampyr, och hans ständiga kamp att inte förlora all mänsklighet. Hans kamp för att tillfredsställa sin blodtörst och hans längtan efter mänsklig kärlek. Skall han lyckas? Ja, det får ni veta när ni läser denna bok. Trots att jag inte är någon fan ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Guds synd : Mörkrets barn