Kopparkaffekvarnen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2018-02-14
Förlag
Whip Media
ISBN
9789188579751
Kopparkaffekvarnen (e-bok)

Kopparkaffekvarnen E-bok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-02-14
31
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Gumman bodde på min gata i Leksand, precis där vägen tog slut och skogen började. Hon bjöd på kex och hade själar i en kopparkaffekvarn. Kakor hade varit godare än kex, men det var bättre än inget.

Gumman sa att hon inte hade något namn som jag kunde uttala, något om min mänskotunga, och hon hade inga regler förutom en, jag fick aldrig någonsin röra kopparkaffekvarnen.

Kopparkaffekvarnen är en spännande blandning av skräck och folktro hopklämt i ett litet hus i Dalarna, ett hus där allt kan hända. Hur overkligt eller otäckt det än är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kopparkaffekvarnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grymt!
    Mimas, 23 februari 2018

    Stämningsfull och spännande historia. Även om den är kort så greppar den tag i mig som läser, och jag släpper den inte fören sista sidan. Rekommenderas varmt !

  2. En väldigt spännande och välskriven novell.
    Tina, 14 februari 2018

    Jag kan varmt rekommendera den här novellen för lite äldre barn och till och med vuxna. Den är spännande, rolig och lite läskig på samma gång.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Renklint