Sommarboken (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tove Jansson
Utgivningsdatum
2016-12-14
Förlag
Sony Music Entertainment Sweden AB
ISBN
9789188593115

Sommarboken Ljudbok

(32 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2016-12-14

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sommarboken handlar om tre människor som bor på en vacker ö i skärgården: Sophia, hennes pappa och farmor. Det är mest av allt en berättelse om vänskapen mellan en mycket gammal kvinna och en mycket ung flicka. Deras vänskap över generationsgränserna är lika stark och intensiv som en sommar i skärgården kan vara efterlängtad. Sommarboken en glad och varm bok fylld av livskänsla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Sommarboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar
  Kristina, 31 mars 2024

  Orden, hela den underbara berättelsen, rytmen i tillvaron, igenkänningen och den fantastiska uppläsningen, allt är bra! En njutning!

 2. En kär repris!
  -, 28 maj 2023

  En vacker, klok, rolig och underbar bok!

 3. Fantastisk!
  -, 2 september 2022

  Underbart att lyssna på Tove Jansson när hon läser denna underbara sommarskildring. Vänskapen mellan farmorn och sondottern är ljuvlig och samtidigt finns där den lite syrliga svarta humorn.

 4. Magiskt!
  -, 16 juni 2021

  Sommarboken är en fantastisk samling små berättelser om en liten flicka, hennes pappa och farmor som tillbringar sommaren på en ö i Finska viken. Fokus ligger på farmoderns och barnbarnets relation till naturen och till varandra. Det är skarpsinnigt, originellt, roligt och fyllt av levnadsvisdom!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Tove Jansson