Osynlig närvaro (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2018-03-22
Förlag
Bokförlaget SOL
Dimensioner
217 x 140 x 20 mm
Vikt
413 g
SAB
Hc
ISBN
9789188611130
Osynlig närvaro (kartonnage)

Osynlig närvaro

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2018-03-22
109
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Petrus är en udda enstöring som lever ett ensamt och förutsägbart liv, men vardagen förändras i takt med att han blir mer och mer besatt av arbetskamraten Martina. När Petrus kommer till insikt om att han är osynlig för henne sätts hans känslor i spinn på ett sätt han aldrig tidigare upplevt. I förödmjukelsen och besvikelsen växer tankar på hämnd och han närmar sig Martina på ett sätt som påverkar henne mer än han inser.

Martina är snygg, säker och framgångsrik, men inte särskilt omtyckt. Hon ser främst till sina egna behov och bryr sig inte om arbetskamraterna om inte hon kan ha nytta av dem. Men sakta börjar allt förändras. En incident på jobbet får henne ur balans och hon börjar misstänka att någon bevakar henne, gör intrång i hennes liv. Först tror hon att hon inbillar sig, men känslan blir mer och mer verklig. Hon har ingen aning om vem det är och när hon låter rädslan ta över förändras hennes tillvaro snabbt.

Vad händer med en människa som aldrig blir sedd? Hur mycket krävs det för att man ska gå över gränsen?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Osynlig närvaro
 2. +
 3. Operation Fritham

De som köpt den här boken har ofta också köpt Operation Fritham av Monica Kristensen (pocket).

Köp båda 2 för 164 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Osynlig närvaro. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok som är svår att lägga ifrån sig!
  Annika Sylwan (Västra Frölunda), 21 november 2018

  Författaren har skrivit en fängslande bok som är mycket lättläst och svår att lägga ifrån sig. Med ganska korta kapitel vill man fortsätta läsa, bara ett till! Jag gillar boken som är välskriven och det är enkelt att sätta sig in i de olika personernas situation. Nackhåren får känning och jag vill gärna läsa mer av Susanne Schemper!

 2. Det kryper längs ryggraden...
  En_bok_i_mitt_badkar, 14 november 2018

  Med andan i halsen, lamporna tända och med ryggen mot väggen läste jag denna fantastiska bok! Hämnd, smygande oro, besatthet, inbillning, dolt telefonnummer, en känsla av att vara iakttagen, sura och sötsliskiga dofter som får en ur balans... Boken är fullspäckad med förnimmelser och otäcka känslor. Jag har svårt att sluta läsa och plöjer boken från pärm till pärm på nolltid!

  LÄS DEN!

 3. Spännande och fängslande
  Villivonkansbooks, 11 april 2018

  Petrus är en enstöring som lever ett ensamt och inrutat liv, men allt förändras ju mer besatt han blir av kollegan Martina. När Petrus upptäcker att han är osynlig för Martina sätts känslor i gång på ett sätt han inte upplevt tidigare. Tankar på hämnd mot Martina väcks.
  🐴
  Osynlig närvaro är en bok som jag blev helt fast i från första sidan tills den var utläst. Sidorna flyger förbi och jag läste hela boken i ett svep i natt för att få veta hur det slutar. Den krypande obehagli... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Susanne Schemper