101 Whisky du måste dricka innan du dör (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2018-09-07
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
Maranik, Alan (form) / Westerlund, Örjan (foto)
Dimensioner
220 x 150 x 20 mm
Vikt
582 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789188639202

101 Whisky du måste dricka innan du dör

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2018-09-07
168
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tionde gången gillt av storsäljande 101 Whisky du måste dricka innan du dör!

När temperaturen ska tas på whiskyfebern är denna bok den kanske mest etablerade termometern. Här fångar världsmästare författaren Örjan Westerlund de mest aktuella trenderna på whiskyhyllan. Med otaliga provningar som grund styrs innehållet till stor del efter whiskykonsumentens intressen såväl som efter det författaren ser som nytt och intressant i utbudet. Tyngdpunkten denna gång fortsatt på små whiskynationer och läcker sherryfatlagrad maltwhisky.

Som vanligt ett trettiotal nya sorter för att uppdatera både pålästa whiskydrickare som nyfrälsta fantaster.

Boken ger seriösa omdömen med vedertagna uttryck, men även breda leenden då kreativa klacksparkar kommer fram; omdömen som spänner från smörkola, ek och fruktgodis till msonit, knallpulver och popcorn.

Ta med boken till taxfree-shop och Systembolag. Botanisera, prova själv och skriv en rad när du hittar egna favoriter och underhållande associationer.

Som tidigare är urvalet är gjort från alla genrer och prisnivåer maltwhisky, blended och bourbon. Så gott som alla sorter i boken finns på hyllan, eller beställningslistan på Systembolaget. Örjan Westerlund har fångat de favoriter som finns hos såväl nya som etablerade sorter. Här kommer omdömen om doft, smak och eftersmak som sprider inspiration till alla våra whiskyälskare.

Etthundraen gånger skål och god läsning!!

Om författaren

Med närmare ett fyrtiotal böcker bakom sig, sålda i närmare 400 000 exemplar, är Örjan Westerlund en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare. 101 öl du måste dricka innan du dör har sålt slut i stora upplagor nio år i rad och är en mycket populär present. Örjan Westerlunds Bourbon & American Whiskey vann 2017 pris som världens bästa whiskybok i kokböckernas Oscar-tävling; Gourmand World Cookbook Awards. Vid sidan av författarskapet har Örjan Westerlund arrangerat många hundra öl- och whiskyprovningar och medverkat i whiskyjuryn för bland annat Stockholm Beer & Whisky Festival. Han har även varit anställd som sensorisk bedömare av kryddsprit, bittersprit och rom hos V&S Group.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 101 Whisky du måste dricka innan du dör
  2. +
  3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 437 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Örjan Westerlund