Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2019-03-05
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
205 x 130 x 25 mm
Vikt
397 g
SAB
Ke.55
ISBN
9789188647597
Liverpool vs  Manchester (inbunden)

Liverpool vs Manchester

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-03-05
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Följ med på en personlig, rolig och tankeväckande reportageresa till Liverpool och Manchester där du möter supportrar som lämnat de stora arenorna och den moderna fotbollen för att börja om i liten skala. Man kan också kämpa mot okunniga och samvetslösa klubbägare och kommersiella intressen, genom att göra som man alltid har gjort i Liverpool, genom att strejka, genom att göra sina röster hörda och jävlas med makten. Men städerna är så mycket mer än fotboll.

Som läsare träffar du Anne Power, snart 90 år, men ostoppbar i sin kamp mot fracking och du får bekanta dig med Joe Lavelle, en man som alltid känt sig utanför. Som homosexuell, som Scouser från nedvärderade och illa sedda Liverpool och som arbetarklass. Colin som är hemlös, en pratglad discjockey, en arg demonstrant som axlar Manchesters radikala mantel, författarna Val McDermid och Dave Haslam, figurerar också, precis som poeter, skådespelare och politiker. Du får även historien om The Real Thing, soulbandet som kunde blivit ännu mycket större och dessutom historien om deras stadsdel, Liverpool 8, och de raskravaller som skakade England 1981.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Liverpool vs  Manchester
  2. +
  3. Liverpool Football Club : You'll Never Walk Alone

De som köpt den här boken har ofta också köpt Liverpool Football Club : You'll Never Walk Alone av Björn Melin (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Röshammar