Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2019-11-07
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Ulla Linton
Originaltitel
Au rendez-vous des insomniaques
Dimensioner
211 x 135 x 18 mm
Vikt
260 g
SAB
Hce
ISBN
9789188697417
Nattugglor (häftad)

Nattugglor

Häftad Svenska, 2019-11-07
201
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sömnlöshet och oväntad vänskap i nattligt Paris

Deras nätter är en enda lång väntan på sömnen som aldrig kommer. Claire som flyttat ut på landet skräms av tystnaden och de stora öppna ytorna, hon ligger stelt vaken bredvid sin snarkande man och den lilla pojken som inte är hennes. Jacques, en psykiater i slutet av sin karriär, vars ensamhet om kvällen endast bryts av anonyma telefonsamtal och som sätter igång att metodiskt slå sin lyxiga våning i småbitar. Michèle, en rar och barnkär pensionär som plågas av en så tung hemlighet att hon varje natt söker sig till kvarterets kyrka. Den unga Lena, klädd som en gothare och oroväckande smal, som hanterar sömnlösheten genom att ta morgonskiftet på kaféet på hörnet. Hervé, en försynt kamrer som ligger vaken i mörkret och ängsligt håller koll på jobbmejlen.

Deras vägar korsas hos sömnspecialisten Hélène som de allihop sökt upp för att försöka hitta en lösning på sina sömnproblem. Här börjar orsakerna till sömnlösheten att komma fram i ljuset och de knyter oväntade vänskapsband efterhand som de berättar om sina liv för varandra. Kanske har de trots allt mer gemensamt än de först trodde?

Gabrielle Levy föddes i Bryssel 1978. Hon bor deltid i Paris, och tillbringar resten av sin tid på landet. Hon lider själv av sömnlöshet. 'Nattugglor' är hennes debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattugglor
  2. +
  3. Kupé nr 6

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kupé nr 6 av Rosa Liksom (pocket).

Köp båda 2 för 276 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gabrielle Levy