Hejdå stress! En guide för återhämtare och berörda (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2019-05-13
Upplaga
1
Förlag
Pug Förlag
ISBN
9789188699190
Hejdå stress! En guide för återhämtare och berörda (häftad)

Hejdå stress! En guide för återhämtare och berörda

Häftad Svenska, 2019-05-13
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Har man en gång drabbats av psykisk ohälsa orsakad av stress är det stor risk att man drabbas igen och igen om man inte radikalt ändrar sitt sätta att leva och arbeta. Det vet författaren tillika läkaren Anna Voltaire, som själv fått diagnosen utmattning men idag är frisk och brinner för att hjälpa andra.

Hejdå stress! vänder sig i första hand till den som är drabbad men rymmer också matnyttiga passager för dem runt en utmattad person som nu ska tillbaka in i matchen . Alla omkring en återhämtare involveras i såväl sjukdom som tillfrisknande och kan behöva råd och stöttning.

Utöver konkreta tips på hur en bra arbetsmiljö bör vara utformad ger Anna även råd kring hur man kan organisera resten av sitt liv, alltså det som till vardags kallas fritiden . Majoriteten av sjukskrivna för utmattningssyndrom är kvinnor med barn som dubbelarbetar och inte sällan tar ett stort ansvar för både hem och barn.

Anna Voltaire är läkare och arbetar till vardags inom psykiatrin. Hejdå stress! är hennes andra bok i ämnet utmattning, stress och psykisk ohälsa. (2017 gav hon ut självhjälpsboken Innan väggen: en upplyftande bok om utmattning).
Visa hela texten

Fler böcker av Anna Voltaire

Bloggat om Hejdå stress! En guide för återhämtare oc...