Lev lokalt - vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (91.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Wall
Utgivningsdatum
2021-12-06
Förlag
Pug Förlag
ISBN
9789188699749
Lev lokalt - vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv! (ljudbok)

Lev lokalt - vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv! Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-06

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Gå inte över ån efter vatten!

Det är inte bara klimataspekten eller praktiska faktorer som motiverar allt fler att utgå från det som finns nära. En global pandemi har dessutom tvingat många av oss att leva och arbeta hyperlokalt, och samtidigt upptäcka fördelarna med det. Att leva mer lokalt ger inte bara vinster i tid, energi och pengar. Det bidrar också till hållbarhet, frihet och inte minst - bättre hälsa.

Lev lokalt är boken som helt fördjupar sig i konsten att gräva där man står och inte korsa ån i jakt på vatten. Här varvas filosofiska perspektiv med handfasta tips och råd - en guld- gruva för den som helt eller delvis vill förändra sin livssituation.

Liksom i debutsuccén Ut ur ekorrhjulet (Pug Förlag 2019) utgår boken främst från författarparet Oskar och Maribels egna erfarenheter av ett liv base-rat på närhet och enkelhet. Samtidigt kan principerna de följt följas av alla - oavsett vem du är och var just du väljer att leva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Oskar Lindberg

  • Ut ur ekorrhjulet : så blir du också ekonomiskt fri

    Oskar Lindberg, Maribel Leander Lindberg

    Det här är en praktisk och inspirerande handbok om att lära sig hitta sin frihet. Frihet från ekorrhjulet, frihet från stress och frihet att välja det liv som man själv vill leva. Skriven av familjen som blev fri från vardagens onda cirklar och va...

  • Lev lokalt : vägen till ett hållbart, hälsosamt & fritt liv

    Oskar Lindberg, Maribel Leander Lindberg

    Författarparet bakom succéboken Ut ur ekorrhjulet så blir du också ekonomiskt fri är tillbaka! Med insikten om att den enskilt viktigaste nyckeln till ett friare liv är att leva lokalt, kände Oskar Lindberg och hans fru Maribel att det fanns incit...