Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2017-11-14
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 150 x 8 mm
Vikt
231 g
SAB
Dopb
ISBN
9789188713766
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet (häftad)

Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet

(9 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-11-14
239
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet" är tänkt som en nyckel i sökandet för den som vill nå en högre medvetandenivå både personligt, andligt och medialt. Den berättar bland annat hur man kan höja sin frekvens, komma i kontakt med högre visdom och öppna upp andra dimensioner och ljusvarelser. Boken tar även upp ämnen som den högre ordningen, själslig ner och uppstigning, men med livet, vårt öde, gamla och nya själar, själsgrupper, det sjätte sinnet, det tredje ögat (porten till upplysning) och de 12 dimensionerna där även änglarna existerar. Lektörsutlåtande: "Syftet med boken är att dela med sig och generöst erbjuda läsaren kunskaper och färdigheter som kräver åratal av utforskande och studerande. Författaren beskriver sina egna erfarenheter och delger läsaren slutsatser som annars är förborgade för flertalet. Författarens övertydglse är stark och den trosvissheten lyser igenom och gör denna bok speciell."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet
 2. +
 3. Nordiska gudasagor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nordiska gudasagor av Katarina Harrison Lindbergh (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok!
  Henna , 31 juli 2018

  Jag tycker om Vivi Lindes blogg och självklart då även hennes bok!
  Den innehåller det mesta som är tänkvärt för medialt arbete.

 2. Inspirerande!
  Hanna Samuelsson, 28 januari 2018

  Det andliga uppvaknandet beskrivs på ett lättförståeligt sätt både för nybörjare/nyfiken och den som redan har påbörjat sin andliga/personliga utveckling. Bra uppdelat i avsnitt med tydliga rubriker. När jag väl började läsa kunde jag inte sluta. En riktig inspiration om att lita och tro på sig själv och det man känner. Ger en tydlig förståelse för vad som menas med andligt uppvaknande och samband kropp & själ. Hoppas på fler böcker i framtiden!

 3. Mycke Bra bok!!
  Kjell Åke Lidström, 7 januari 2018

  Vivi linde är en bra o snygg tjej o vet mycket om de dimetionella, o andra sidan. Vill man veta mer, o bli medium, är denna bok mycket bra!!

 4. Välskriven bok
  Katarina , 16 december 2017

  Är man intresserad av personlig,andlig och medial utveckling är denna bok ett måste. Boken är lättläst och lyfter många områden inom personlig,andlig och medial utveckling. Nu när jag läst den kommer jag att ha den som uppslagsverk.

 5. Fantastisk bok
  Madelene Bylin, 8 december 2017

  Om man är intresserad av det mediala, så är denna boken ett måste! Vivi skriver så bra, och det är lätt att ta till sig! Rekommenderas starkt!!!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Vivi Linde