Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ulrika Stenhammar & Lovisa Ling (del 2)
Utgivningsdatum
2018-04-18
Förlag
Southside stories
ISBN
9789188725134
Judasvaggan (e-bok)

Judasvaggan (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-04-18

Styckköp

126
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppföljaren till hyllade Ärren vi bär!

Ett dött spädbarn, ömsint inlindat i en filt, hittas i en strandad roddbåt vid Årstaviken och Ulrika Stenhammar, utredare vid Citypolisens sexualbrottsgrupp, kopplas in.

Journalisten Lovisa Ling lider av sviterna efter sexuella övergrepp. Just när hon tänker att hennes karriär är över stöter hon på ett ärende hon inte kan släppa. Ett globalt nätverk på internets skuggsida skyr inga medel för att utnyttja små barn, med stora pengar och makt inblandade.

Ett informellt samarbete mellan den rutinerade polisen och den unga journalisten inleds. Men de båda kvinnornas relation utvecklas i en riktning som ingen av dem hade räknat med. Tills Ulrika Stenhammar inser att Lovisa Ling döljer något för henne, något som kan få livsfarliga konsekvenser för dem båda.

"Alla borde läsa den här boken! [...] Man kan inte vara oberörd efter att ha läst den här boken, den går verkligen ner på djupet. Det är en bok som tillåter reflektion, som uppmuntrar det."
- Olivias deckarhylla

"[Caroline Engvall] fortsätter naturligtvis sitt korståg mot övergrepp på barn och ungdomar. Det har blivit ett allt vanligare ämne i kriminalromaner. Den här författaren är ändå den bästa att beskriva problemet, i själva verket är hon en av Sveriges största experter. Det märks när hon skriver. Det bär autencitetens prägel."
- DAST
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Judasvaggan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 29 april 2018

    Judasvaggan är den andra boken i en planerad trilogi. Så här skrev jag om den första boken i serien, Ärren vi bär:

    "Boken Ärren vi bär, är Caroline Engvalls första skönlitterära bok. Det är den första delen i en planerad trilogi om polisen Ulrika Stenhammar och journalisten Lovisa Ling.

    Författaren har tidigare gett ut fem dokumentära böcker, varav jag har läst fyra av dom. Länkar här till mina recensioner av dom. 14 år till salu, Tatuering, Skamfläck, och Skuggbarn. Och h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Engvall