Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Malin Dahl (del 1)
Antal sidor
425
Utgivningsdatum
2020-04-06
Förlag
Southside Stories
Dimensioner
180 x 110 x 26 mm
Vikt
230 g
SAB
Hc
ISBN
9789188725639

Den som haver barnen kär

(23 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-04-06
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är en imponerande debut, och den slutar dessutom på ett sätt som gör att man otåligt väntar på nästa bok i serien. Lotta Olsson, Dagens Nyheter

När barnen på Kullens förskola ska räknas in under en vinterutflykt i Lill-Jansskogen i Stockholm saknas Simon. Men en tvååring kan väl inte bara försvinna? Inte mitt på dagen, inte från förskolan. Kanske har han följt efter ett papper som fladdrade i vinden, en boll i rullning, en hund på rastning? Eller gömt sig. På skoj, som barn gör.

Timmarna går utan att Simon hittas. Paniken växer hos pojkens anhöriga och polisen saknar konkreta spår. Är Simon ens kvar i området? Eller är han bortförd? Av vem i så fall och varför?

Psykologen Malin Dahl kopplas in för att hålla krissamtal och stötta förskolepersonalen. Snart engagerar hon sig långt mer än någon hade förväntat sig, allra minst hon själv, och när fler barn försvinner kan hon inte längre backa.

Den som haver barnen kär är en psykologiskt inträngande spänningsroman om föräldraskap, barnlängtan och hur långt vi egentligen är beredda att gå för våra små.

Nu kan jag inte mer än hoppas på ännu fler deckare med samma stuk från den här skickliga författaren. Isabella Kilvéus, Östra Småland

Inget våld och inget blod men spännande och drabbande så att det känns in i hjärtat blir det ändå. Bengt Eriksson, Gota Media

Höglund skriver psykologiskt inkännande och har just en psykolog i huvudrollen. En driven penna dessutom gör detta till krypande otäck läsning. Björn Stenberg, Upsala Nya Tidning
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den som haver barnen kär
 2. +
 3. Infiltratören

De som köpt den här boken har ofta också köpt Infiltratören av Lotta Luxenburg (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den som haver barnen kär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt spännande
  kjell-åke skarp, 6 februari 2024

  Tycker att boken är riktigt bra man vill inte släppa den utan bara fortsätta att läsa och läsa. En eloge till författaren.

 2. Överraskande bra
  Elena, 2 december 2021

  Boken är lite seg i början. Men håll ut! Allting författaren skriver har en mening och man kommer att pussla ihop allting mot slutet. Helt fantastisk bok och överraskande bra! Är väldigt imponerad!

 3. Bra
  Anna-Maria , 18 juli 2020

  Vet inte om det är lite "första boken" segt. Men kan ändå inte lägga den ifrån mig och känner jag vill verkligen ge del 2 i serien en chans.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Viktoria Höglund