På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Malin Dahl (del 1)
Utgivningsdatum
2020-04-06
Förlag
Southside Stories
SAB
Hc
ISBN
9789188725639
Den som haver barnen kär (pocket)

Den som haver barnen kär

(1 röst)
Pocket Svenska, 2020-04-06
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När barnen på Kullens förskola ska räknas in under en vinterutflykt i Lill-Jansskogen i Stockholm saknas Simon. Men en tvååring kan väl inte bara försvinna? Inte mitt på dagen, inte från förskolan. Kanske har han följt efter ett papper som fladdrade i vinden, en boll i rullning, en hund på rastning? Eller gömt sig. På skoj, som barn gör.

Timmarna går utan att Simon hittas. Paniken växer hos pojkens anhöriga och polisen saknar konkreta spår. Är Simon ens kvar i området? Eller är han bortförd? Av vem i så fall och varför?

Psykologen Malin Dahl kopplas in för att hålla krissamtal och stötta förskolepersonalen. Snart engagerar hon sig långt mer än någon hade förväntat sig, allra minst hon själv, och när fler barn försvinner kan hon inte längre backa.

Den som haver barnen kär är en psykologiskt inträngande spänningsroman om föräldraskap, barnlängtan och hur långt vi egentligen är beredda att gå för våra små.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den som haver barnen kär
 2. +
 3. Skamvrån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skamvrån av Sofie Sarenbrant (pocket).

Köp båda 2 för 114 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Viktoria Höglund

 • Från jobbdröm till drömjobb : dags att ta steget?

  Viktoria Höglund, Sofia Rasmussen

  Har du en jobbdröm men kommer inte till skott? Då är du inte ensam. Många har en dröm om att göra något helt annat, men tvekar. Kan jag, vill jag, vågar jag? Och när är det i så fall dags? Blir det någonsin dags? Hur grönt är det egentligen där på...

 • Oduglingen

  Viktoria Höglund

  En solig vårdag försvinner plötsligt läraren Karin Olofshammar. Har hon råkat ut för en olycka eller ett brott? Kan det ha med den infekterade grannfejden att göra? Sonen Emil får allt större samvetskval. Han kan inte släppa tanken på att mammans ...

Bloggat om Den som haver barnen kär