Titta Rödluvan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2020-07-15
Förlag
Karneval förlag
Illustratör/Fotograf
Aron Landahl
Dimensioner
187 x 172 x 9 mm
Vikt
218 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188729453

Titta Rödluvan

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2020-07-15
135
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En av världens mest kända sagor nu som pekbok.

För tre år sedan utkom Barbro Lindgrens och Anna Höglunds Titta Hamlet, en kortversion av världens mest kända drama som blev en stor kritiker- och försäljningsframgång! Nu återkommer Barbro Lindgren med en titta-version av en annan klassiker, Röd luvan och vargen! Denna gång i samarbete med Aron Landahl.

Aron Landahl är illustratör, musiker och sjuksköterska. År 2019 barnboks debuterade han med Dropp dropp (Rabén & Sjögren).

Barbro Lindgren är författare till en rad klassiska barnböcker, bland annat Titta -böckerna om pojken Max. År 2017 återvände hon till Titta-formatet när hon, i samarbete med Anna Höglund, gav ut Titta Hamlet.

Om Titta Hamlet (2017)

"En halsbrytande och fullständigt genial pekbokstolkning av Shake speares klassiska tragedi, ned kokad till minsta tänkbara omfång ... denna gång överträffar både Barbro Lindgren och Anna Höglund sig själva, i en noga utmätt version som skär bort allt utom kärnan.

Detta är Hamlet som glad hjärtlöshet, men också som stor sorg, ensamhet och medvetenhet om döden. Titta Hamlet är ett litet mästerverk, och det är inte utan att man skriker efter fler tolkningar: gör alla klassiker så här, lättill gängligt och kunnigt! Men det här är inte bara en bra start för den som vill möta Shakespeare för första gången, utan en överraskande stark tolkning även för dem som umgåtts med Hamlet länge." Lotta Olsson i Dagens Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Titta Rödluvan
  2. +
  3. Titta Lill-Hans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Titta Lill-Hans av Barbro Lindgren, Aron Landahl (inbunden).

Köp båda 2 för 270 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna