Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2018-06-21
Upplaga
3
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lindgren, Gabriella (form)
Dimensioner
178 x 109 x 11 mm
Vikt
116 g
SAB
Qci
ISBN
9789188743107
Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin (pocket)

Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin

(12 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket Svenska, 2018-06-21
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I "Vägen till din första miljon" lär du dig på ett konkret och inspirerande sätt hur du kan bygga din alldeles egna pengamaskin. Med stor praktisk och teoretisk erfarenhet visar Tobias Schildfat hur du går tillväga för att förvandla din privatekonomi till ett framgångsrikt företag. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller talang för att tillgodogöra sig bokens budskap.

Allt som behövs är uthållighet, intresse och en stark drivkraft efter ekonomisk frihet och oberoende. Konkreta exempel och uppgifter att besvara utifrån din egen situation gör det möjligt att hela tiden koppla innehållet i boken till din egen ekonomi.I denna reviderade utgåva har naturligtvis alla exempel, uppgifter och siffror uppdaterats. Boken innehåller dessutom nytt och inspirerande material som tillkommit genom dialog med läsare som börjat bygga på sin egen pengamaskin.

TOBIAS SCHILDFAT är civilekonom med inriktning mot marknadsföring och finansiering. Han har bland annat jobbat som aktiemäklare på Svenska Handelsbanken. Idag driver han e-handelsföretaget Solentro tillsammans med sin bror. Tobias började bygga sin egen pengamaskin som tonåring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin
 2. +
 3. Så här blir du miljonär i hängmattan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så här blir du miljonär i hängmattan av Per H Börjesson (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nu är min pengamaskin igång!
  Louise H, 20 juli 2020

  Har alltid tyckt att ekonomi är trist o svårt. Tack vare denna bok är jag nu på väg till ett mer självständigt och lyckligare liv.
  Kan varmt rekommendera denna bok:)

 2. Kopierat material utan vidareforskning
  William, 14 juni 2020

  Boken är överlag, bra. Men författaren har rent av kopierat meningar, fraser och idéer från engelska storförfattare inom samma ämne. Innehållet är på en väldigt basic nivå och adderar inte mycket, om något, till ämnet.

 3. Värd att läsa!
  stefan, 6 november 2019

  Bra bok. Finns möjligheter att tjäna pengar. Lätt att ta in och omvandla till en vanlig löntagares situation. Läs och läs om efter ett tag!

 4. Lättläst och informativ!
  MK, 10 september 2019

  En god introduktion till ämnet aktier och hur man steg för steg utvecklar en starkare personlig ekonomi.

  Tobias skriver tydligt och entusiastiskt för en bred publik och ger de tips som behövs för att låta ens pengar arbeta, i syfte att frigöra mer - och njuta - av ens tid.

 5. Alla borde läsa den
  Anders (Malmö), 30 augusti 2019

  Jag är professionell investerare sedan många år. Jag blev väldigt imponerad av hur Tobias på ett väldigt enkelt sätt beskriver vad det innebär att bygga en aktieportfölj på ett framgångsrikt sätt. Han delar med sig av tips och synsätt som alla - även jag - har nytta av.

 6. Väldigt bra bok!
  Tanja, 13 augusti 2019

  Den första boken jag läste när jag skulle lära mig om aktier. Lustigt nog är det exakt samma regler som gäller då som nu. Väldigt lättläst och underhållande. Ett absolut måste för alla som är intresserade av ekonomi och aktier.

 7. Livsavgörande och lättsam! :)
  Bokmal, 13 augusti 2019

  Tobias har en intressant personlig berättelse som flätas samman med ekonomiska nyttigheter. Boken berättar på ett enkelt och underhållande sätt beträffande de möjligheter som investeringar inom aktier kan innebära.

  Jag tycker detta är en bok för alla som vill stärka sin privata ekonomi och på så vis få större kontroll över sitt liv!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Tobias Schildfat

 • Entreprenörskap

  Johan Paulsson, Tobias Schildfat

  Vi lever i en värld som blir mer och mer globaliserad och där samhällsförändringarna går allt snabbare. För att kunna möta en sådan framtid har ett behov av att vara "entreprenöriell" vuxit fram. Förmågan att skapa nya vägar och se möjli...