Handbok i inredning och styling (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-25
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Illustratör/Fotograf
Mia Olofsson
ISBN
9789188743121
Handbok i inredning och styling (inbunden)

Handbok i inredning och styling

Inbunden Svenska, 2019-03-25
239
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 13.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Inredarnas hemliga knep!

Idag kan vi mer än någonsin tidigare om inredning och design. Eller rättare sagt: vi vet väldigt mycket om prylar, möbler och trender. Samtidigt har många dålig koll på de grundläggande principerna inom inredning och styling. Trots att vi spenderar alltmer pengar på inredning och på att renovera hemma är det förvånande få som är nöjda och tycker sig få till helheten. Hur ska man egentligen bära sig åt för att skapa ett välfungerande och harmoniskt hem?

Frida Ramstedt tycker det är dags att vi börjar fundera mer på hur och inte bara vad vi ska styla med. I Handbok i inredning presenterar hon en verktygslåda av tankeredskap som hjälper dig att se på inredning och styling med nya ögon, så att du skapa ett hem som just du trivs i. Den här inredningsboken innehåller inga glossiga foton på stylade miljöer. Den bjuder istället på pedagogiska förklaringar, i text och tecknade illustrationer, av stylisternas hemliga knep och grundläggande tumregler som alla kan ha glädje och nytta av, oavsett stil och smak. Se den som en notbok fylld av melodier och ackord som hjälper dig att komponera ett mer harmoniskt och hemtrevligt hem.

Om författaren: Frida Ramstedt är kvinnan bakom Trendenser.se en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren, bland annat vann hon utmärkelsen Årets inredningsblogg i Elle Decoration Award 2016. Frida är också en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok i inredning och styling
  2. +
  3. Home stories : personlig inredning och inspirerande idéer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Home stories : personlig inredning och inspirer... av Ida Magntorn (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Handbok i inredning och styling