Maxa din träning - 21 sätt att behålla motivationen och uppnå dina mål (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2018-11-08
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Friberg, Missan (form)
Dimensioner
205 x 155 x 15 mm
Vikt
326 g
SAB
Rag
ISBN
9789188743145
Maxa din träning - 21 sätt att behålla motivationen och uppnå dina mål (häftad)

Maxa din träning - 21 sätt att behålla motivationen och uppnå dina mål

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-11-08
240
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Motivation och metodik för att bli bra och må bra

Vad behöver just du för att ta din träning till nästa nivå? Hittar du inte motivationen längre? Eller är du tvärtom fylld av nybörjarlust, men vet inte hur du ska ta dig an din träning på bästa sätt?

Kristian Persson och Peter Svensson, båda med mångårig erfarenhet som tränare, inledde sitt samarbete på Riksidrottsförbundets elittränarutbildning för sju år sedan. Sedan dess har de läst ett otal forskningsstudier och intervjuat mängder med tränare och idrottsutövare inom olika sporter för att undersöka hur man bygger och behåller motivation, hur man optimerar träningen och presterar när det gäller. Resultatet är bland annat boken Maxa din träning som i 21 avsnitt ger dig allt du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din träning.

Ämnen som behandlas i boken är bland annat motivation, mindset, målsättning, stresshantering, grit och individuell utveckling. Författarna varvar teori och praktiska råd som är lätta att tillämpa på din dagliga träning oavsett vad du tränar, vilken nivå du tränar på och vilka mål du satt upp. Läs från pärm till pärm eller plocka efterhand ut de avsnitt som är mest aktuella för dig.

Kristian Persson är elittränare och sportchef på Ullevi TK i Göteborg. Han utbildar och föreläser för tränare, lärare och ledare om bland annat motivation, träningsmetodik och ledarskap. Peter Svensson, som skriver under pseudonym, är fysioterapeut och elittränare, verksam inom en polisiär specialenhet. Han doktorerar om beslutsfattande under extrem stress. Tillsammans har Kristian och Peter givit ut böckerna Skapa talang (2016) och Skapa talang 2.0 (2018).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Maxa din träning - 21 sätt att behålla motivationen och uppnå dina mål
  2. +
  3. Äntligen vardag! : älska måndagar och uppnå dina mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äntligen vardag! : älska måndagar och uppnå din... av Petter A Stordalen, Ole-Martin Ihle (kartonnage).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna