Vandringar på Skåneleden - En upplevelseguide till naturen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-19
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Bergström, Lina (form)
ISBN
9789188743152
Vandringar på Skåneleden - En upplevelseguide till naturen (häftad)

Vandringar på Skåneleden - En upplevelseguide till naturen

Häftad Svenska, 2018-10-19
169
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Ut och njut av Skåne!

Vad är det egentligen som händer när vi kliver i kängorna och ger oss ut i naturen? Klart är att vandring får oss att må bättre, både fysiskt och psykiskt. Är det luften, tystnaden eller närkontakten med årstidernas skiftningar? Närvaron i nuet? Oavsett vilket är det ett faktum att vandringsintresset ökar starkt. Och naturupplevelserna finns ofta närmare än vi tror.

Vandringar på Skåneleden En upplevelseguide till naturen ger dig en praktisk grund inför egna vandringar utmed Skåneleden, beskriver Skånes skiftande natur och vad man ska tänka på när man rör sig i landskapet. Boken innehåller turtips utifrån olika teman med tillhörande kartor, till exempel vardagsäventyret en natt mitt i veckan, fysiskt utmanande turer och viltskådning. Den ger dig också tips på vackra och roliga upplevelser utmed leden som passar extra bra för dig som vandrar med barn eller hund.

Just i år fyller Skåneleden dessutom 40 år en jubilar som idag erbjuder inte mindre än 120 mils vandring av olika karaktär och som ständigt lockar allt fler besökare.

Författarna: Frilansjournalisten Caroline Alesmark och naturvägledaren Kenneth Joelsson har tidigare skrivit guideboken Vandra Skåneleden och appen Vandra i Skåne. Caroline har även gett ut boken Gåtfulla Skåne. Kenneth arbetar med ledutveckling och guidade vandringar.
Visa hela texten

Bloggat om Vandringar på Skåneleden - En upplevelseg...