Empatieffekten - En ögonöppnare för chefer... (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-18
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
SAB
Qbab
ISBN
9789188743442
Empatieffekten - En ögonöppnare för chefer... (inbunden)

Empatieffekten - En ögonöppnare för chefer...

Inbunden Svenska, 2019-03-18
241
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Ledarskap är kemi, inte ekonomi

Om människor ska intressera sig för jobbet måste chefen helt enkelt intressera sig för människor. Det är den enkla tesen bakom den här boken. För trots att vi lever i en tid där varje människas insats är mer betydelsefull än någonsin för resultatet minskar medarbetarnas engagemang i jobbet. Det gör att det ställs helt nya krav på ledarskapet! Allra viktigast blir förmågan att verkligen förstå hur vi människor fungerar, tänker och inte minst känner. Harvard Business Review har i en stor undersökning kommit fram till att den mest efterfrågade ledarskapsförmågan idag är empati, och alltfler studier visar på sambandet mellan chefernas empatiska egenskaper och företagens resultat.

Empatieffekten är en ögonöppnare för alla som vill skapa resultat i sina verksamheter. Boken tar stöd i psykologiska studier och forskning kring allt från hjärnans funktioner till modern beteendeekonomi. I kombination med författarens personliga erfarenheter och reflektioner utvecklar boken din insikt om vad som ligger bakom människors tankar, känslor och beteenden. Helt enkelt en ledarskapsbok för dig som vill få dina medarbetare med dig.

Tommy Lundberg har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Tommy har tidigare skrivit bl.a. Motivationskoden och Skulle du vilja jobba med dig?samt (tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren) Ledarskap på Apstadiet, nominerad till Årets HR-bok 2010.
Visa hela texten

Bloggat om Empatieffekten - En ögonöppnare för chefe...