Bättre logistik helt enkelt : Effektivare flöden utan tidstjuvar och flaskh (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2019-04-02
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Waxberg, Cecilia (form)
Dimensioner
205 x 176 x 15 mm
Vikt
363 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789188743480

Bättre logistik helt enkelt : Effektivare flöden utan tidstjuvar och flaskh

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-04-02
128
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vill du få mer flyt i tillvaron och slippa flaskhalsar och tidstjuvar? Då är det här boken för dig!

Det handlar förstås om logistik, det vill säga planering, styrning och kontroll av flöden av varor, tjänster, personer, information med mera. Oftast lägger vi märke till logistiken först när den inte fungerar. Vi fastnar i trafikstockningar, får försenade och felaktiga leveranser, översvämmas av obesvarade kundärenden ... Men med en förståelse för logistikens logik kan vi skapa ordning i kaos och spara både pengar och tid.

Med den här boken får du både en snabbkurs i logistikens grunder och ett enkelt recept i sex steg för hur du kan förbättra flöden runt omkring dig. Konkreta tips varvas med mängder av exempel och tankeövningar. En bok för alla som vill få en lugnare tillvaro, större arbetsglädje och bättre effektivitet på jobbet, ja bättre logistik helt enkelt!

Nina Modig är civilingenjören, coachen och logistikforskaren som efter doktorsexamen har arbetat med logistikutveckling i mer än tio år. Uppdragen har handlat om allt från förbättrade transportkorridorer i Europa och utformning av nya resecentra till projekt för att minska väntetider i cancersjukvården och skapa bättre flöden på byggarbetsplatser och förskolor. Nina är fast övertygad om att logistik varken behöver vara krångligt, komplicerat eller tråkigt och drivs av att utveckla organisationer och individer att prestera på topp.

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bättre logistik helt enkelt : Effektivare flöden utan tidstjuvar och flaskh
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 377 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bättre logistik helt enkelt : Effektivare flöden utan tidstjuvar och flaskh. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Logisk logistik!
  -, 3 juni 2019

  På ett lättsamt och roligt sätt tar Nina Modig läsaren genom logistikens historia, dess byggstenar, anatomiska noder och flödesscheman, och vi får även lära oss FIESTA-modellen. Med många exempel, tydliga förklaringar och konkreta tips blir det en intressant logistisk resa, helt utan flaskhalsar och stopp längst vägen. Ganska snart inser jag att logistik inte alls behöver vara så krångligt och invecklat som jag inbillade mig, att det faktiskt går att använda logistiska recept även i ett helt vanligt hem.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Modig

 • Bättre logistik helt enkelt : effektivare flöden utan tidstjuvar och flaskhalsar

  Nina Modig

  Vill du få mer flyt i tillvaron och slippa flaskhalsar och tidstjuvar? Då är det här boken för dig! Det handlar förstås om logistik, det vill säga planering, styrning och kontroll av flöden av varor, tjänster, personer, information med mera. Oftas...

 • Byrån för ökade livsupplevelser

  Nina Modig

  Tom lever livet som han så länge har drömt om. Han har lyckats träna bort ungdomens alla extrakilon och landat drömjobbet på en framgångsrik konsultfirma på säkert avstånd från föräldrarna. Men nu när han äntligen har skapat sitt perfekta liv, var...