Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ett nytt fall för Hercule Poirot
Antal sidor
362
Utgivningsdatum
2018-09-19
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
The Mystery of Three Quarters
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
197 x 145 x 28 mm
Vikt
482 g
SAB
Hcee.01
ISBN
9789188745156
Ett delat mysterium (inbunden)

Ett delat mysterium

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-09-19
39 63
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Hercule Poirot återvänder hem efter lunch en dag finner han en arg kvinna som väntar utanför hans ytterdörr. Hon kräver att få veta varför han har skickat henne ett brev som anklagar henne för mordet på Barnabas Pandy. En man som hon inte känner eller någonsin har träffat.

Poirot har själv aldrig hört talas om Barnabas Pandy och har inte anklagat någon för mord. Gripen av händelsen går han in, bara för att finna att han har ännu en besökare som väntar på honom. Det visar sig vara en man som påstår sig ha fått ett brev från Poirot den morgonen som anklagar honom för mordet på Barnabas Pandy.

Ett delat mysterium är Sophie Hannahs tredje deckare med den omisskännlige Hercule Poirot i huvudrollen. I detta finurliga mordmysterium får vi återigen möjlighet att följa Agatha Christies mest klassiska karaktär i en gåta som inte lämnar någon oberörd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett delat mysterium. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt tråkig Christie.wannabee
  Sissinghurst, 2 februari 2021

  Bra språk och finurlig intrig men skriven utan A.Christies alla andra kännetecken som gör hennes böcker så läsvärda såsom trovärdiga och spännande karaktärer, vackra miljöer, humor och värme.
  Här känns det som att förhoppningen att göra sig en hacka på någon annans genailitet fått gå före (möjlig) egen begåvning och egna intressen - för den är helt DÖD i tonen. Riktigt riktigt tråkig.

 2. Mysdeckare av hög klass
  falken (Göteborg), 14 september 2020

  I Agatha Christie's anda skapar Sophie Hannah en underbar värld med härliga karaktärer (vissa återkommande) runt Hercule Poirot, som även löser detta mysterium med beslutsamhet och espri. Tredje boken är lika bra som de två första och jag hoppas det kommer fler.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sophie Hannah