Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-03-19
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
218 x 147 x 15 mm
Vikt
265 g
SAB
Hc
ISBN
9789188769022
TigerLily : tidig vårblomning (inbunden)

TigerLily : tidig vårblomning

(12 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-03-19
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Möt TigerLily och låt dig inspireras av en energifylld tid i New York. Staden som sätter den unga kvinnans kropp i kontakt med hennes gamla själ. Staden som aldrig sover börjar väcka henne från dröm till vakenhet, från arrogans till medveten närvaro. Detta blir början på slutet av allt hon trott var sant. En yttre dynamisk historia som ofta pekar dig inåt. Bjuder dig in bakom kulissen, bortom historien till essensen inuti där den tagit form.

En bok fylld av visdom, insikter och humor. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. TigerLily : tidig vårblomning
 2. +
 3. I det sista regnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt I det sista regnet av Janesh Vaidya (pocket).

Köp båda 2 för 224 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av TigerLily : tidig vårblomning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En favorit 2018
  Bibliofilan , 16 januari 2019

  En av mina favoritböcker 2018 var TigerLily: tidig vårblomning. En bok som av författaren själv beskrivs som spirituell skönlitteratur.
  Det är en underbar historia om TigerLily som lever ett hektiskt liv i New York men som börjar känna att det är något som fattas. Är det verkligen det här som är det viktiga i livet?
  Jag älskar det djupa och spirituella som genomsyrar boken och miljöbeskrivningarna i New York och på Island är fängslande.

  Jag skulle vilja säga att det här är ... Läs hela recensionen

 2. Otroligt vacker bok!
  Ebbas bokhylla, 28 juli 2018

  Jag läste ut denna bok på en enda kväll. Otroligt vacker skriven med många fina reflektioner över livet. En bok med mycket närvaro och energi. Jag rekommenderar verkligen denna bok till alla som vill läsa en lite annorlunda roman med både fart och fläkt samt djupare tankar.

 3. "TigerLily-tidig vårblomning"av Iren Rinmad
  bok_ann, 10 juli 2018

  För mig var detta ingen bok man sträckläser. Jag var tvungen att stanna upp,ta in och begrunda det jag läst.
  En fin bok som fick mig att tänka till. 4/5
  TigerLily arbetar som första assistent till en moderedaktör i New York.Hon lever ett stressat liv där hennes jobb tar henne över hela världen och hon känner mer och mer att livet inom branschen är väldigt ytligt."Här verkar ingen intresserad av att se,mötas bortom kostymen,masken"
  TigerLily vill finna sig själv och sitt inre lugn ... Läs hela recensionen

 4. Tiger Lily tidig vårblomning

  Vi får möta Tiger Lily som nu bor i New York men med rötter på Island. Boken bjuder på en inblick i den stressiga modevärlden men det är även en själslig resa. Boken är lättsam med korta kapitel så du som läsare hinner tänka och reflektera över vad du läst, den är även fulladdad med tänkvärda budskap. Det är alltså ingen bok att stressa sig igenom utan ta ett djupt andetag och njut av det du läser.

 5. TigerLily: tidig vårblomning
  ebbasbocker, 6 juli 2018

  Den här boken var verkligen något nytt för mig, aldrig läst något som benämns som "spirituell skönlitteratur" förut. Måste säga att jag blev mycket positivt överraskad! Boken handlar om TigerLily som lever ett stressat liv i New York där hon jobbar inom modebranschen. Livet går i ett hela tiden, det är resor, möten - alltid någonting. Vi följer TigerLily under en vår där hon genomgår en själslig resa och finner en medvetenhet. Boken är väldigt välskriven och får mig att tänka till om saker ja... Läs hela recensionen

 6. En själslig väckarklocka
  Boktokensinsta, 2 juli 2018

  TigerLily; tidig vårblomning, är en själslig väckarklocka som påminner om vad som är viktigast här i livet. Halva lästiden går till att stanna upp, läsa om och reflektera. Iren Rinmad har skrivit en inspirerande berättelse om TigerLily som arbetar som redaktörsassistent i modebranschen och lever ett ytligt, stressigt och inte alltid så hälsosamt liv. Sakta men säkert fylls TigerLily med insikt och vågar välja nya vägar. En läsupplevelse som är kort men bestående. Likt en härlig bukett med liljor passar denna fina bok perfekt som present.

 7. En själslig resa
  Bokdjungeln , 16 juni 2018

  Detta var en speciell bok. Jag hängde absolut med i de tempo som huvudpersonen befinner sig i. Från att starta med stress till att faktiskt finna ett inre lugn. Texten är lätt och den lägger sig rätt i tungan direkt, vilket gör boken behaglig att läsa. Det händer väl kanske inte jättemycket i handlingen, men ändå tillräckligt för att ta den framåt i ett behagligt tempo. Boken är ingen vanlig bok, den tar dig djupare själsmässigt och fick i alla fall mig att stanna upp för att bara andas in nuet.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Iren Rinmad

 • TigerLily, early spring bloom

  Iren Rinmad

  Meet TigerLily and let yourself be inspired by the story's vibrant New York setting. Against the backdrop of this fast-paced city, the young female protagonist discovers ways in which to re-unite her physical existence with her innate spiritual na...

Bloggat om TigerLily : tidig vårblomning