Sommarens bästa pocketerbjudande
TigerLily : tidig vårblomning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-03-19
Förlag
Visto Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789188769022
TigerLily : tidig vårblomning (inbunden)

TigerLily : tidig vårblomning

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-03-19
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Möt TigerLily och låt dig inspireras av en energifylld tid i New York. Staden som sätter den unga kvinnans kropp i kontakt med hennes gamla själ. Staden som aldrig sover börjar väcka henne från dröm till vakenhet, från arrogans till medveten närvaro. Detta blir början på slutet av allt hon trott var sant. En yttre dynamisk historia som ofta pekar dig inåt. Bjuder dig in bakom kulissen, bortom historien till essensen inuti där den tagit form.

En bok fylld av visdom, insikter och humor. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av TigerLily : tidig vårblomning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En själslig resa
    Bokdjungeln , 16 juni 2018

    Detta var en speciell bok. Jag hängde absolut med i de tempo som huvudpersonen befinner sig i. Från att starta med stress till att faktiskt finna ett inre lugn. Texten är lätt och den lägger sig rätt i tungan direkt, vilket gör boken behaglig att läsa. Det händer väl kanske inte jättemycket i handlingen, men ändå tillräckligt för att ta den framåt i ett behagligt tempo. Boken är ingen vanlig bok, den tar dig djupare själsmässigt och fick i alla fall mig att stanna upp för att bara andas in nuet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Iren Rinmad

  • TigerLily, early spring bloom

    Iren Rinmad

    Meet TigerLily and let yourself be inspired by the story's vibrant New York setting. Against the backdrop of this fast-paced city, the young female protagonist discovers ways in which to re-unite her physical existence with her innate spiritual na...

Bloggat om TigerLily : tidig vårblomning