Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2018-10-10
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Gabrielle Nilsson
Dimensioner
230 x 175 x 8 mm
Vikt
243 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188769442

Oj vad du kan, oj vad du är bra

(5 röster)  |   Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-10
139
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Följ med på två resor med den här måbra- och tête-bêche-boken. Böckernas ambition är att stärka barn redan i tidig ålder och därför har Marina skrivit en bok som är uppdelad i två viktiga delar; självkänsla och självförtroende. De två delarna möts på mitten där läsaren sen vänder på boken för att läsa nästa del. Detta för att tydliggöra skillnaden på självkänsla, som handlar om hur du känner för dig själv som person och på självförtroende, som handlar om din tro på dina prestationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Oj vad du kan, oj vad du är bra
 2. +
 3. Musse & Helium. Den låsta portalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Musse & Helium. Den låsta portalen av Camilla Brinck (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Oj vad du kan, oj vad du är bra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pedagogisk bok som stärker barnen
  Linda, 6 november 2020

  Fantastisk bok som i tidig ålder stärker barn på ett lekfullt och enkelt sätt. Lätt för pedagoger att använda som verktyg i barngrupper, för föräldrar som undrar hur man stärker sina barn och för barnen själva att hänga med i. Vackra, fantasifulla glada illustrationer.

 2. Så härlig bok
  Mormor, 1 november 2020

  Min kollega köpte denna fina bok till sina barnbarn, dom älskar boken och vill höra den om och om igen. Fin bok som ska stärka barns självkänsla och självförtroende.

 3. Fin bok
  Bokdjungeln , 12 juli 2019

  Detta är en bok med väldigt fina bilder. Budskapet med boken är bra och jag gillar att det står i förordet på vilket sätt man kan läsa boken och vad syftet är. Jag tror att det kanske blir lite för enkelt för en 6åring men tycker absolut att den passar lite yngre barn. En fin bok helt enkelt!

 4. En bok om att stärka barns självkänsla
  @barnbokstips, 20 januari 2019

  Två böcker i en som vill stärka barns självkänsla och självförtroende. Ena delen handlar om självkänsla och andra om självförtroende. Tanken är att man läser för ett barn i taget för boken är skriven i du-form och med möjlighet att säga barnets namn. Jag läste den för 5-åringen och han gillade bilderna eftersom han älskar Pokémon och illustrationerna påminner om Pokémon. Jag såg att han såg glad ut när vi läste boken och varför han är bra. Det blir ett bra tillfälle att också prata om att det... Läs hela recensionen

 5. Självkänsla för förskolebarn!

  Detta är en dubbel bok som kan läsas från två håll, alltså böckerna du ser på bilden är en som du vänder upp och ner för att läsa från andra hållet sen.
  Bokens syfte är att du som vuxen läser den personligt för ett enskilt barn för att stärka just det barnets självkänsla.

  När jag läste den för I, 5 år så märktes att hon verkligen blev glad och att hennes upplevelse var att det faktiskt var personligt riktat till henne. På det sättet tror jag boken har ett bra upplägg för åldern... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vill du bli min vän?

  Marina Brovinger, Gabrielle Nilsson

  Hej, jag heter Stråla! Vad heter du? Jag skulle så gärna vilja lära känna dig, vill du bli min vän? När du läser den här boken får du veta mer om mig; hur gammal jag är, var jag bor, vad jag tycker om att göra och vad jag inte tycker om att göra. ...