Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2019-01-17
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
220 x 145 x 15 mm
Vikt
498 g
SAB
Hc
ISBN
9789188769930
Han (inbunden)

Han

Inbunden Svenska, 2019-01-17
192
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Slutet kom inte som de flesta hade förväntat sig, inga massförstörelsevapen eller ens utomjordingar krävdes för att få bukt med jordens överbefolkning. I en värld av kollaps tog de uråldriga krafterna form och kampen mellan ondska och godhet blev tydlig.

Den otroligt varma sommaren var som hämtat ur en resebroschyr och allt var till en början underbart. Men när vintern lös med sin frånvaro, när tornados och hagelströmmar blev vardag började det som till en början upplevdes fantastiskt kännas extremt hotfullt.

Osannolika grupperingar av människor sammanstrålade inför ett okänt syfte i en värld där kaos och faror hela tiden lurade runt hörnet. Kim som innan kaoset levt ett till synes odramatiskt småstadsliv träffar kärleken Brad. Tillsammans tog de sig an flickebarnet Ebba som vid en tornado förlorade sin mor. Kim blev efter en våldsam händelse mirakulöst räddad av den mystiske karaktären X och hans nyvunna flickvän, den tidigare advokaten Sanna. Simon som var rådgivare åt energimyndigheten hade bråda dagar med säkerheten i rikets kärnkraftverk. Simon blev varse att kärnkraftens säkerhet och politiska motiv inte gick hand i hand när han näst intill mister livet i en påstådd olycka.

Denna brokiga grupp som under normala förhållanden troligen inte ens skulle prata med varandra samlar gemensamt olika färdigheter och kunskaper. Inför vad som ser ut som slutet på vår värld blev det viktigare än någonsin att skilja på ond och god. Vem var egentligen god, vem var ond och framförallt, vem var HAN?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Han
 2. +
 3. Åren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Åren av Annie Ernaux (pocket).

Köp båda 2 för 267 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Basen-X

  Johnny Apell, Tanja Christensson

  Människor med extremt skilda bakgrunder tvingas fly för sina liv i det kaos som råder efter samhällets totala kollaps. Laglösheten härjar fritt och brist på mat och ordning skapar mänskliga monster. Med en yacht flyr 16 personer från fastlandets f...

 • Kollisionens hav

  Johnny Apell, Tanja Christensson

  Världen går under. När flodvågor börjar svämma över och vattennivån stiger kan Jack bara tänka på att han måste hitta sin syster. Efter att i flera år ha missbrukat och svikit sin familj ser han det som sin sista chans att ställa saker tillrätta o...